House Assist

De bijstand van Europ Assistance die je 24 op 24 hulpnood verzekert om de problemen aan je woning op te lossen

De bijstand van Europ Assistance die je 24 op 24 hulpnood verzekert om de problemen aan je woning op te lossen

Welke voordelen/waarborgen geniet je?

Bijstand aan je woning

Heb je problemen met je verwarmingsketel, krijg je te kampen met een elektriciteitspanne, sluit één van je buitendeuren niet meer, heb je een lek in je waterleiding,… Voor al deze zorgen en méér, geniet je dankzij House Assist de zekerheid dat je problemen binnen de kortste keren door een bekwame vakman worden opgelost zonder dat je zelf enige actie moet ondernemen.

House Assist organiseert namelijk de tussenkomst van een bekwame vakman. Bovendien betaalt Europ Assistance de verplaatsingskosten, de werkuren en de wisselstukken rechtstreeks aan de vakman tot 400 euro (inclusief BTW) waaronder 50 euro voor de wisselstukken.

Weet wel dat een wachttijd van 15 dagen wordt gehanteerd alvorens de garantie in werking treedt.

Bijstand aan de bewoners

Krijg je te maken met een garagepoort die niet opent, is je woning onbewoonbaar na een ernstig schadegeval, is er in je huis ingebroken,… House Assist helpt je daarvoor een oplossing te vinden: een vervangwagen wordt ter beschikking gesteld, er worden je logies aangeboden, de terugkeer naar huis wordt georganiseerd.

Klusjes en diensten

Heb je klusjes aan je woning? House Assist helpt je graag en schakelt zijn netwerk van kwalitatieve en betrouwbare vakmannen in. De vakman in kwestie neemt contact met je op en zodra jullie tot een vergelijk komen, kunnen de klusjes worden uitgevoerd.

Info en advies

Dankzij House Assist kun je ook beroep doen op de kennis bij Europ Assistance om je te informeren over administratieve en juridische stappen die je in verband met je woning moet nemen.

Méér info over House Assist.