Santévet hondenverzekering en kattenverzekering

Santévet is sinds haar ontstaan in 2003, dé specialist wanneer het aankomt op gezondheidsverzekeringen voor honden en katten. Santévet werkt als een menselijk ziekenfonds en vergoedt dierenartskosten. De missie van het bedrijf is om het grootste aantal eigenaren van huisdieren toegang te bieden tot de beste veterinaire zorg.

Dierenverzekering berekenen

Wie is Santévet?

“Santévet is ontstaan uit het alarmerend feit dat sommige eigenaars gedwongen zijn hun dieren te euthanaseren vanwege een gebrek aan financiële middelen. Ik heb altijd veel belang gehecht aan het welzijn van mijn dieren, dus gaf ik mezelf een missie: het grootste aantal eigenaren toegang geven tot de beste veterinaire zorg” – Jérôme Salord, Chief Executive Officer van SantéVet.

Welke producten en diensten bieden ze aan?

Een partnerverzekering van de veterinaire zorg

SantéVet biedt verzekeringspakketten aan die het best tegemoet komen aan de zorg- en gezondheidsbehoeften van huisdieren. 90% van de dierenartsen vertrouwt Santévet dankzij hun ernst, professionalisme en toewijding.

De omniumformules van Santévet

Jouw veterinaire kosten zijn gedekt in geval van ongelukken, ziekten en operaties. Je kiest het niveau van terugbetaling van jouw veterinaire rekeningen: 50%, 70% of 90%. Er is geen medisch onderzoek nodig om jouw huisdier te verzekeren. Garanties worden gehandhaafd gedurende de hele levensduur van jouw trouwe viervoeter.

Bereken meteen je dierenverzekering

Hoe kan ik Santévet contacteren ?

Santévet – Hoofdzetel

Adres : Avenue Louise, 523, 1050 Bruxelles

Téléphone : 02 613 16 48

Site : https://www.santevet.be