Sure

Bij Sure vind je een online brandverzekering en autoverzekering, gebaseerd op jarenlange kennis in de offline wereld. Door een samenwerking van NN en het grootste verzekeringsplatform voor vergelijkingen in België, kan je altijd op de beste service en expertise rekenen.

Check je Sure brandverzekering

Wie is Sure?

Sure is een samenwerking van Verzekeringen.be en NN, opgestart in 2022.

Bij NN helpen ze mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Hiervoor kan jij als klant rekenen op een expertise die al meer dan 175 jaar teruggaat en op de zekerheid die NN Group biedt. NN maakt namelijk deel uit van de Nederlandse NN Group, een internationale financiële dienstverlener, die actief is in 11 landen. In België biedt NN zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen aan.

Verzekeringen.be is het grootste vergelijkingsplatform voor verzekeringen in België. Al meer dan 20 jaar, zetten we ons in om verzekeringen transparanter, eenvoudiger en digitaal te maken. Door die digitale DNA en onze verzekeringsexpertise, brengen we een nieuwe, frisse wind in het verzekeringslandschap. We maken verzekeringen vergelijken en afsluiten makkelijk online.

Met deze samenwerking krijg je het beste van twee werelden.

Welke producten biedt Sure aan?

Sure Home Insurance

Sure biedt momenteel de Sure Home Insurance aan, een brandverzekering die alles eenvoudig houdt en tegelijkertijd je een volwaardige, uitgebreide dekking geeft.

De Sure Home Insurance kan je verder aanvullen met een inboedelverzekering, een diefstalverzekering en een rechtsbijstandverzekering.

Sure Car Insurance

Je kan ook je autoverzekering regelen via Sure. Je kan kiezen uit de drie grote formules: ba verzekering, mini omnium en full omnium. Je kan je autoverzekering verder aanvullen met een pechverhelping, bestuurdersverzekering of rechtsbijstand.

Wat zijn de actuele prijzen of promoties?

Graag de prijs of promotie bekijken om te zien of Sure een goede optie is voor jou? Dat kan uiteraard. Klik op de knop bovenaan de pagina en vergelijk snel en eenvoudig online de prijzen van Sure en andere verzekeraars op de markt. Vergelijk via onze handige vergelijkingstool niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit van de verzekering.

Hoe kan ik Sure bereiken?

Je kan Sure bereiken op het e-mailadres hello@sure.be.