Vakantiesalon 2020

Het Vakantiesalon 2020 vindt plaats in Brussel Expo van 6 februari tot en met 9 februari 2020 . Ieder jaar kan je er alle nieuwigheden over de reis van jouw dromen ontdekken. Snuif er de vakantiesfeer op en wie weet boek jij binnenkort wel jouw ideale vakantie aan een mooie prijs.

Prijs reisverzekeringen vergelijken

Wat kan ik doen op het Vakantiesalon?

Ieder jaar werkt het Vakantiesalon met een aantal thema’s. Dit zijn de thema’s voor het jaar 2020.

Ecotoerisme

Wie reist, heeft een groot hart voor de wereld. Net daarom wil je er zoveel van zien. Maar reizen kan een negatieve impact op het klimaat en het lokale milieu hebben. Gelukkig moet je liefde voor reizen moet daar niet per se onder lijden. Dit jaar zet het Vakantiesalon het thema ecotoerisme in de verf. Zo kun je genieten van exotische bestemmingen en je steentje bijdragen voor een betere wereld.

Dance and music around the world

Op reis gaan is genieten, ontspannen en nieuwe culturen ontdekken. En wat drukt een cultuur nog beter uit dan de lokale muziek en dans? Laat je bekoren door nieuwe instrumenten en elegante dansen.

Sports and adventure

Geen ligstoel aan het zwembad voor jou! De hoogste berg, de wildste rivier, de diepste ravijn, … jij zal niet rusten voor je ze bedwongen hebt. Het Vakantiesalon helpt je een stap dichter te komen bij je volgende uitdaging.

Wanneer is het Vakantiesalon?

Het Vakantiesalon 2020 vindt plaats tussen donderdag 6 februari en zondag 9 februari 2020 in Brussels Expo. Je kan het salon iedere dag bezoeken tussen 10u00 en 18u00.

Hoeveel kost een ticket voor het Vakantiesalon?

Prijs ticket Vakantiesalon

  • Voor volwassenen: 10 euro (5 euro korting indien je het ticket online koopt)
  • Voor kinderen jonger dan 12 jaar: gratis

Meer informatie kan je terugvinden op de website van het Vakantiesalon 2019.

Welke activiteiten kan ik bijwonen op het Vakantiesalon?

Op het Vakantiesalon kan je ook heel wat activiteiten bijwonen. Mis ze zeker niet!

Camp’In & out

Slapen waar je wil in de wilde natuur. Klinkt dat als een droom voor jou? Of je nu een ervaren kampeerder bent of eerder nieuwsgierig naar de opties die kamperen je biedt, het Vakantiesalon helpt je verder. Ontdek de leukste plekjes om te kamperen, het beste materiaal en de vrijheid van deze avontuurlijke reisstijl.

Duikinitiatie

Heb je altijd al wel eens willen duiken? Dan kan dat dit jaar op het Vakantiesalon. Met begeleiding van ervaren duikinstructeurs kan jij je eens laten onderdompelen in een duiktank.

Destination Theatre

Twijfel je nog aan je volgende reisbestemming? Neem je best je koffer of alleen handbagage mee? Als je benieuwd bent naar de ervaring van anderen, kan je terecht bij het bestemmingstheater. Daar staan fervente reizigers, experts en bloggers klaar om hun persoonlijke ervaringen en tips te delen. Heb je daarna nog vragen? Stel ze gerust. Ervaring delen, daar draait het bestemmingstheater om.

Dans Theatre

Laat je bekoren door verschillende dansstijlen. Snuif de sfeer alvast goed op en droom weg ben je reisbestemming op de noten van de lokale muziek.

Cooking Theatre

Indien je honger hebt gekregen van al dat cruisen doorheen de stands, kan je bij het Cooking Theater terecht voor een lekkere versnapering. Je vindt er heel wat lokale gerechten van verschillende landen. Voor ieder wat wils dus.

Reisverzekering

Genoeg inspiratie opgedaan bij het Vakantiesalon? Dan is het nu tijd om je droomreis waar te maken. Voorkom dat het een nachtmerrie wordt en sluit een reisverzekering af. Zo bescherm je jezelf tegen risico’s op reis en kan je zorgeloos genieten. Niet elke verzekering dekt hetzelfde of heeft dezelfde voorwaarden. Vergelijk eenvoudig alle opties en kies de reisverzekering die het beste bij jou en je bestemming past.

Prijs reisverzekeringen vergelijken