Aanbieder (partner) zijn op Verzekeringen.be

In onze missie staat het al beschreven, maar we willen graag het kennis– en dienstenplatform zijn voor de particulier in België met betrekking tot diens verzekeringen!

Één van de manieren om dit mee te helpen verwezenlijken, is de aanwezigheid van alle verzekeringsproducten (voor particulieren) en alle verzekeraars op de Belgische markt. Op die manier laten wij de bezoeker van Verzekeringen.be kennis maken met het hele verzekeringslandschap in België en laten we hem de vrije keuze via welk kanaal en bij welke verzekeraar hij een verzekering wenst af te sluiten. Bijgevolg zijn wij dus steeds geïnteresseerd in samenwerkingsverbanden met verzekeraars (partnership) die een toegevoegde waarde voor onze bezoekers kunnen brengen en zodoende een WIN-WIN-WIN situatie kunnen creëren voor alle betrokken partijen.

Heb je dus interesse om je bedrijf op een actieve & consumentvriendelijke manier kenbaar te maken aan onze bezoekers, maak je dan mee aanwezig als aanbieder op Verzekeringen.be, hetzij voor een bestaand product, hetzij voor de opname van een nieuw verzekeringsproduct.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier (onderwerp: andere). Vergeet vooral je contactgegevens niet te vermelden! We nemen dan snel contact met je op.

Met vriendelijke groeten,

Het Verzekeringen.be team