Athora

Athora

Athora is een verzekerings- en herverzekeringsgroep die zich wilt vestigen als toonaangevende aanbieder van oplossingen voor de Europese verzekeringsmarkt.

Welke informatie vind je hieronder terug:

Wie is Athora?

Athora is in 2014 opgericht met als doel zich te richten tot de Europese verzekeringsmarkt. Ze hebben ondertussen meer dan 300.000 polishouders verspreid over gans Europa. Hun missie is om een langetermijnrelatie aan te gaan met hun verzekeringsklanten. Ze zorgen onder meer voor langdurige zekerheid en veiligheid van hun polishouders.

In januari 2018 is Athora weggegaan van haar vorige partner Athene Holding Ltd. Door deze strategische partnership met Athene heeft Athora de nodige inzichten en expertise opgedaan binnen het verzekerings- en herverzekeringslandschap.

Athora heeft in april 2018 Generali Belgium overgenomen voor een bedrag van 540 miljoen. Vóór Generali Belgium had Athora al reeds het Duitse levensverzekeringenbedrijf van Delta Lloyd en Aegon Ierland overgenomen.

Welke verzekeringen biedt Athora aan?

Athora biedt met de overname van Generali Belgium autoverzekeringen, woonverzekeringen, pensioensparen en beleggingen aan.

Waar kan je de verzekeringen van Athora vinden?

De verzekeringsoplossingen van Athora worden in België verdeeld via een netwerk van onafhankelijke makelaars.

Hoe kan ik Athora contacteren?

Athora Holding Ltd

  • Adres: Louizalaan 149, 1050 Brussel
  • Tel: 02 403 89 00
  • Web: https://www.generali.be/