Athora Belgium

Athora is een verzekerings- en herverzekeringsgroep die zich wilt vestigen als toonaangevende aanbieder van oplossingen voor de Europese verzekeringsmarkt.

Wie is Athora?

Athora is in 2014 opgericht met als doel zich te richten tot de Europese verzekeringsmarkt. Ze hebben ondertussen meer dan 300.000 polishouders verspreid over gans Europa. Hun missie is om een langetermijnrelatie aan te gaan met hun verzekeringsklanten. Ze zorgen onder meer voor langdurige zekerheid en veiligheid van hun polishouders.

In januari 2018 is Athora weggegaan van haar vorige partner Athene Holding Ltd. Door deze strategische partnership met Athene heeft Athora de nodige inzichten en expertise opgedaan binnen het verzekerings- en herverzekeringslandschap.

Athora heeft in april 2018 Generali Belgium overgenomen voor een bedrag van 540 miljoen. Generali Belgium gaat nu verder onder de naam Athora Belgium. Vóór Generali Belgium had Athora al reeds het Duitse levensverzekeringenbedrijf van Delta Lloyd en Aegon Ierland overgenomen.

Welke verzekeringen biedt Athora Belgium aan?

Athora Belgium is, met de overname van Generali Belgium, expert in spaar-en beleggingsverzekeringen, zoals het pensioensparen. De tak niet-levensverzekering is overgenomen door Baloise.

Waar kan je de verzekeringen van Athora Belgium vinden?

De verzekeringsoplossingen van Athora Belgium worden in België verdeeld via een netwerk van onafhankelijke makelaars.

Hoe kan ik Athora Belgium contacteren?

Athora Belgium

  • Adres: Marsveldstraat 23, 1050 Brussel
  • Tel: 32.2.403.81.11
  • Web: https://www.athora.com/be
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0145