Generali verzekeringen

Generali verzekeringen
Generali Belgium, onderdeel van de Generali Groep, kenmerkt zich door een waaier aan vernieuwende producten voor particulieren en bedrijven. Met een ingebedde overtuiging die "team spirit" & "zin voor verantwoordelijkheid" hoog in het vaandel draagt, beseft zij de inspanningen die nodig zijn om de uitdagingen aan te gaan van een steeds sneller evoluerende wereld.
 

Historiek

De aanwezigheid van Generali verzekeringen in België gaat terug tot in 1901 met de oprichting van Assurances Générales de Trieste, een maatschappij die zich in eerste instantie toespitste op levensverzekeringen maar snel uitbreiding vond naar de schadeverzekeringen.

Het is pas in 1976 dat Generali Belgium ontstaat door de fusie tussen de verzekeraars Assurances Générales de Trieste & Concorde–Minerve dat in 1973 werd overgenomen.

In de jaren '90 breidt Generali verzekeringen zich verder uit door de fusie met De Verenigde Meesters & de Unie der Assuradeuren (1993) en de overname (1997) van de Belgische activiteiten van de Nederlandse zustermaatschappij De Nederlanden van 1870.

Bron: historiek Generali verzekeringen

Aanbod verzekeringen

Generali commercialiseert zowel individuele schade– als levensverzekeringen als verzekeringsoplossingen voor bedrijven. Méér info, klik door naar de producten van Generali verzekeringen.

Prijs en promoties

Benieuwd naar de prijs van een verzekering bij Generali? Maak de berekening:

Waar kun je de verzekeringen van Generali verkrijgen?

De verzekeringsoplossingen van Generali worden in België verdeeld via:

Generali verzekeringen – hoofdzetel