Mini-omnium autoverzekering

Mini-omnium autoverzekering

Je auto is al een aantal jaar oud maar je wilt hem toch zo goed mogelijk verzekeren? De mini-omnium verzekering is een ideale aanvulling op de verplichte autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid. De mini-omnium dekt de schade aan je auto waarvoor er niemand aansprakelijk is.

Welke informatie vind je hieronder terug:

Wat is de mini-omnium (kleine omnium) autoverzekering?

De mini-omnium autoverzekering is een pakket van een aantal aanvullende waarborgen voor je autoverzekering. De mini-omnium is eigenlijk een afgeslankte versie van de full-omnium autoverzekering.

Welke waarborgen omvat de mini-omnium verzekering?

Een mini-omnium (kleine omnium) omvat de waarborgen die je auto beschermen tegen:

Extra waarborgen in je mini-omnium verzekering?

Laat niet na de waarborgen van de verzekeraars ook na te gaan. Die kunnen vaak interessante verschillen tussen verzekeraars blootleggen. Zo kan het dat de mini-omnium autoverzekering ook de opties van je wagen dekt, de kosten voor het takelen, herstellen en stallen van de wagen terugbetaald, ...

Ben je van plan een nieuwe 2dehandswagen aan te schaffen, weet dan dat je een garantieverzekering voor 2dehandswagens kan afsluiten. Deze verzekering beschermt je auto tegen onvoorziene mechanische, elektrische of elektronische panne.

Wanneer kun je best een mini-omnium verzekering afsluiten?

De mini-omnium of kleine omnium is bedoeld voor voertuigen die al enkele jaren oud zijn of voor tweedehandsvoertuigen. Er wordt aangeraden een mini-omnium af te sluiten wanneer je auto door zijn leeftijd niet voldoende waard is om full-omnium te verzekeren.

Wat is de kostprijs van een mini-omnium ?

Ben je ook benieuwd of je nu te veel betaalt voor je mini-omnium (kleine omnium) of wil je graag weten hoeveel zo'n verzekering kost voor je toekomstige nieuwe 2dehands auto en welke waarborgen die bevat? Maak dan snel de berekening en vergelijk minstens 75% van alle autoverzekeraars.

Bereken de kostprijs mini-omnium
 
{{'auto.mini.title' | translate}}
{{ci1Ctrl.init(_carNewOfferMini_WAR_verzekeringenportlet_fm)}}