DAS rechtsbijstand

Ben je op zoek naar een rechtsbijstandverzekering van DAS? Ontdek dan welke formules DAS aanbiedt in het kader van de verzekering rechtsbijstand.

Bereken prijs rechtsbijstand

Welke rechtsbijstandverzekeringen biedt DAS aan?

Rechtsbijstand voertuigen

Wanneer je met jouw motorvoertuig op de weg gaat, ben je verplicht om over een aansprakelijkheidsverzekering te beschikken. Wat niet verplicht is maar wel aangeraden, is een rechtsbijstandverzekering. Een ongeval is snel gebeurd en leidt wel eens tot discussies over wie er nu aansprakelijk was. De allrisk-rechtsbijstand van DAS verdedigt jouw persoonlijke rechten in het geval van een juridisch conflict of schadegeval.

Rechtsbijstand familie

Een juridisch conflict kan je ook tegenkomen in jouw privéleven. Bij DAS kan je kiezen tussen een allrisk-polis of specifieke polissen:

  • Rechtsbijstand Privéleven
  • Consumentenpolis
  • Conflictenpolis
  • Economische polis
  • Rechtsbijstand Na brand
  • Rechtsbijstand Onroerende goederen

Je kan dus opteren voor de allrisk-polis waar alle polissen inzitten of voor één of meerdere specifieke polissen. De premie staat in verhouding tot de inhoud van de polis.

Rechtsbijstand zelfstandigen en firma’s

Als zelfstandige of ondernemer kan je wel eens te maken krijgen met juridische conflicten. Afhankelijk van jouw bedrijfsactiviteit, jouw beroep of specifieke situatie stelt DAS een polis rechtsbijstand op maat voor jou samen. Denk maar aan polissen voor medici en paramedici, garagehouders, land- en tuinbouwers, middenstanders etc.

Hoe kan ik mijn DAS rechtsbijstand afsluiten?

Je kan eenvoudig in enkele stappen via Verzekeringen.be de rechtsbijstandverzekering van DAS berekenen. Sluit ook meteen jouw rechtsbijstandverzekering online af.

Bereken prijs rechtsbijstand