Delta Lloyd Life

Delta Lloyd Life is een geëngageerde levensverzekeraar die oplossingen biedt op zowel het vlak van bescherming van het gezinsinkomen als op het vlak van bescherming van ondernemingen, pensioenplanning, successieplanning en vermogensopbouw. Delta Lloyd Life adviseert ook bedrijfsleiders bij het uitwerken van een evenwichtig employee benefits-beleid.

Wie is Delta Lloyd Life?

In juli 2001 is Delta Lloyd Life ontstaan naar aanleiding van de fusie tussen CGU Life, OHRA Leven en Norwich Union. In 2008 fusioneerde Delta Lloyd Life met Swiss Life Belgium en in 2013 met ZA Verzekeringen. Delta Lloyd staat ook genoteerd op de NYSE Euronext Brussel sinds eind januari 2013.

Sinds april 2018 bestaat de merknaam Delta Lloyd niet meer door de overname van Delta Lloyd Life door NN Insurance Belgium. De fusie van NN Insurance Belgium en Delta Lloyd Life is een gevolg van de overname op groepsniveau van Delta Lloyd door NN Group.

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen, maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeraar vandaag jouw polis beheert.

Welke verzekeringen biedt Delta Lloyd Life (NN Insurance Belgium) aan?

Schuldsaldoverzekering Hypo Cover: verzeker de afbetaling van je hypothecair krediet tegen het beste tarief

De overlijdensverzekering Hypo Cover dekt de gedeeltelijke of volledige terugbetaling van je hypothecaire lening indien je voor de eindvervaldag overlijdt. Je nabestaanden moeten het verzekerde bedrag dus niet terugbetalen. Naast de “klassieke” schuldsaldoverzekering kan je ook kiezen voor de voordelige formule “Twee Hoofden”.

Wat is de formule “Twee Hoofden”?

Wanneer twee partners een woonkrediet afsluiten, nemen ze meestal elk een schuldsaldoverzekering. Dankzij de formule “Twee Hoofden” onderschrijf je voor jezelf en je partner samen één verzekering die toch perfect de risico’s dekt. Wanneer één van jullie overlijdt, wordt het verzekerde kapitaal aan de partner uitbetaald. Je betaalt slechts één premie in de plaats van twee en dat is uiteraard goedkoper.

Moet je jouw schuldsaldoverzekering verplicht afsluiten bij je bank? Neen. Meestal krijg je wel een “korting” in ruil. Maar deze korting is niet noodzakelijk interessanter dan een voordelig tarief voor je schuldsaldoverzekering bij een andere verzekeringsmaatschappij. Vergelijk dus altijd het totaalplaatje.

Bereken nu de prijs van je verzekering

Waar kun je de verzekeringen van Delta Lloyd Life vinden?

Delta Lloyd Life (NN Insurance Belgium) werkt met een netwerk van financiële adviseurs. Zij kunnen je het best bijstaan en geven je advies op maat van je persoonlijke situatie. Klik hier voor een financieel adviseur in je buurt.

Hoe kan ik Delta Lloyd Life contacteren?

  • Delta Lloyd Life (NN Insurance Belgium)
  • Adres:Fonsnylaan 38, 1060 Brussel
  • Tel: 02.407.75.22
  • Web: http://www.nn.be/nl
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder FSMA code 2550