Profielpagina Delta Lloyd Life

Profielpagina Delta Lloyd Life

Delta Lloyd N.V. is al sinds 1807 je betrouwbare partner voor verzekeringen, pensioenen, bankzaken en investeringen. De beperkingen van de sociale zekerheid, de vergrijzing van de bevolking, de almaar stijgende kost van de gezondheidszorg... Stuk voor stuk actuele maatschappelijke uitdagingen waarvoor Delta Lloyd Life als expert in bescherming en geëngageerde levensverzekeraar een oplossing biedt en dit zowel op het vlak van bescherming van het gezinsinkomen als op het vlak van bescherming van ondernemingen, pensioenplanning, successieplanning en vermogensopbouw. Delta Lloyd Life adviseert ook bedrijfsleiders bij het uitwerken van een evenwichtig "employee benefits"-beleid.

Historiek Delta Lloyd Life

In juli 2001 is Delta Lloyd Life ontstaan naar aanleiding van de fusie tussen CGU Life, OHRA Leven en Norwich Union. Enkele jaren later (in 2008) fusioneerde Delta Lloyd Life met Swiss Life Belgium en in 2013 met ZA Verzekeringen. Delta Lloyd staat ook genoteerd op de NYSE Euronext Brussel sinds eind januari 2013.

Aanbod verzekeringen

Schuldsaldoverzekering Hypo Cover: verzeker de afbetaling van je hypothecair krediet tegen het beste tarief.


De overlijdensverzekering Hypo Cover dekt de gedeeltelijke of volledige terugbetaling van je hypothecaire lening indien je voor de eindvervaldag overlijdt. Je nabestaanden moeten het verzekerde bedrag dus niet terugbetalen. Naast de "klassieke" schuldsaldoverzekering kan je ook kiezen voor de voordelige formule "Twee Hoofden".

Wat is de formule "Twee Hoofden"? Wanneer twee partners een woonkrediet afsluiten, nemen ze meestal elk een schuldsaldoverzekering. Dankzij de formule "Twee Hoofden" onderschrijf je voor jezelf en je partner samen één verzekering die toch perfect de risico's dekt. Wanneer één van jullie overlijdt, wordt het verzekerde kapitaal aan de partner uitbetaald. Je betaalt slechts één premie in de plaats van twee en dat is uiteraard goedkoper.

Moet je jouw schuldsaldoverzekering verplicht afsluiten bij je bank? Neen. Meestal krijg je wel een "korting" in ruil. Maar deze korting is niet noodzakelijk interessanter dan een voordelig tarief voor je schuldsaldoverzekering bij een andere verzekeringsmaatschappij. Vergelijk dus altijd het totaalplaatje!

Prijzen en promoties

Benieuwd naar de prijs van een schuldsaldoverzekering bij Delta Lloyd Life? Maak de berekening:

Waar kun je de verzekeringen van Delta Lloyd Life verkrijgen?

Delta Lloyd Life werkt met een netwerk van financiële adviseurs. Zij kunnen je het best bijstaan en geven je advies op maat van je persoonlijke situatie. Klik hier voor een financieel adviseur in je buurt.

Delta Lloyd Life – hoofdzetel

Nuttige informatie