DKV verzekeringen

DKV Belgium, dochter van de ERGO Groep (onderdeel van de herverzekeraar Munich Re), is sinds haar ontstaan in 1964 uitgegroeid tot de (bekendste) specialist inzake individuele ziekteverzekeringen.

Wie is DKV?

DKV Belgium N.V., in 1964 opgericht als eerste buitenlands filiaal van de Deutsche Krankenversicherung AG, maakt deel uit van Ergo Groep, op zijn beurt een dochter van Munich Re.

Bron: de historiek van DKV

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert.

Welke verzekeringen biedt DKV aan?</h2

Individuele zorgverzekeringen (o.a. hospitalisatieverzekering (met medi-card), tandzorg, inkomensverlies, ambulante kosten,…) en zorgverzekeringen voor het bedrijfsleven.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Heb je interesse in een DKV hospitalisatieverzekering” of DKV ambulante zorg, maar wil je vooraf eerst even de prijs ervan berekenen? Geen probleem, klik op onderstaande knop, selecteer vervolgens je gewenste verzekering en bereken nadien de beste prijs voor je DKV verzekering.

Bereken jouw hospitalisatieverzekering

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kan je de verzekeringen van DKV vinden?

Uitsluitend via de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.

Hoe kan ik DKV contacteren?

DKV Verzekeringen NV – hoofdzetel

  • Adres: Loksumstraat 25, 1000 Brussel
  • Tel: 02 287 64 11
  • Fax: 02 287 64 12
  • Web: http://www.dkv.be
  • Rekeningnummer: rekeningnummer DKV
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0739