Gratis tickets autosalon

Gratis tickets autosalon

Maak kans op 1 van de 40 toegangstickets voor het Autosalon 2018!

Ben jij een echte autoliefhebber? En ben je steeds op zoek naar de nieuwste technologieën en laatste snufjes voor jouw auto of moto? Dan moet je zeker deelnemen aan deze winactie want Verzekeringen.be geeft 40 personen de unieke kans om naar het Autosalon 2018 te gaan. Lees verder en ontdek hoe je een ticket kunt bemachtigen.

Wat kom je op deze pagina te weten?

Wat is de prijs?

Door deel te nemen aan deze winactie, maak je kans op één van de 40 toegangstickets voor het Autosalon 2018. Indien je één van de gelukkigen bent, zal je via mail het ticket ontvangen in de vorm van een promocode. Met die code kan je dan via de website van het autosalon het toegangsticket downloaden.

Hoelang duurt de winactie?

De winactie loopt van maandag 13 november 2017 tot en met dinsdag 9 januari 2018.

Wat moet je doen om deel te nemen?

Om deel te nemen dien je de onderstaande vraag te beantwoorden. Dan vul je jouw e-mailadres in zodat we je kunnen contacteren indien je een ticket gewonnen hebt.

Wil je één van de 10 extra gratis tickets winnen? Deel dan, na het beantwoorden van de onderstaande vragen, deze wedstrijd op één van onze sociale media kanalen en/of volg ons op Facebook en Twitter.

Hoe en wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

In de week van 9 januari 2018 sturen we een mail uit naar alle winnaars. Indien je hebt gewonnen, zal je in jouw mailbox een gepersonaliseerd bericht krijgen met de promocode om het toegangsticket op de website van het autosalon te downloaden.

Bereken nu al jouw autoverzekering

Ben je van plan een nieuwe wagen op het autosalon aan te kopen? Maak dan nu al jouw berekening voor de autoverzekering en vergelijk verschillende verzekeraars:


Alle informatie over deze actie vind je terug in ons wedstrijdreglement.