Hooghenraed

Hooghenraed is een verzekeringsmaatschappij met hoofdzetel in Baarn (NL) en een kantoor in Antwerpen. Hooghenraed is actief in België en biedt haar klanten een Overlijdensbijstand aan die uniek is op de Belgische markt.

Wie is Hooghenraed?

Hooghenraed is onderdeel van de Conservatrix Groep B.V. die sinds 1872 actief is in het verzekeren van mensen. Sinds 1950 staat Hooghenraed voor garantie, flexibiliteit en transparantie.

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeraar verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert

Welke verzekeringen biedt Hooghenraed aan?

Hooghenraed combineert de overlijdensbijstand samen met een kapitaalsdekking een krachtige bijstandsverzekering in samenwerking met Europ Assistance.

Het doel van de Overlijdensbijstand van Hooghenraed is concrete hulp bieden bij een onvermijdelijke gebeurtenis waaraan niemand, spijtig genoeg, kan ontsnappen. De impact van een overlijden is namelijk niet te onderschatten. Verwacht of onverwacht, de nabestaanden komen onvermijdelijk in een moeilijke periode terecht. Daarom raadt Hooghenraed aan om nu al goed na te denken over de emotionele, praktische en financiële gevolgen die een overlijden heeft voor de nabestaande.

Wijzigingen bij Hooghenraed

Op 25 januari 2017 heeft Hooghenraed besloten om geen nieuwe verzekeringen meer aan te bieden. De verzekeringsportefeuille zal overgedragen worden aan Coöperatie DELA. Er wijzigt voorlopig voor de Hooghenraed klanten niets. DELA België nam het beheer over na de definitieve closing die voorzien was in de loop van de oktober 2017.

Hooghenraed – hoofdzetel

  • Adres: Van de Wervestraat 20 bus 201, 2060 Antwerpen