Toepassingen voor je verzekeringen

Prijzen verzekeringen berekenen en vergelijken

Via de berekeningsmodules ‘verzekeringen berekenen & vergelijken’ kun je in alle vrijheid, transparantie & kosteloos de huidige beste prijzen van je gewenste verzekering berekenen en vergelijken.

De berekeningen gebeuren in ‘real time’. Met andere woorden, je krijgt onmiddellijk de prijzen van de gekozen verzekering bij alle verzekeringsmaatschappijen. Maak er direct gebruik van en doe in enkele simpele stappen meteen je voordeel!

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar zoeken in België

Ben je op zoek naar een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in je buurt (of nabije omgeving) die je kan bijstaan met je verzekeringen? Maak dan gebruik van onze toepassing:

Historiek vergane verzekeringsmaatschappijen in België

<p”>Als jij ook nog een polis hebt lopen van een verzekeringsmaatschappij in België die al lang niet meer bestaat en je kan maar niet terugvinden wie je verzekeringspolis vandaag beheert, dan hebben we hier de oplossing. We hebben een oplijsting gemaakt van alle (oude) verzekeringsmaatschappijen met ernaast de verzekeringsmaatschappij die vandaag het beheer van die oude polissen doet.

Je vervaldagmelder

Laat je niet langer verrassen door de automatische verlenging van je verzekeringspolis. Dankzij de vervaldagmelder krijg je vier maand vóór de jaarlijkse vervaldag een automatische herinnering om je polis te herevalueren. Zo vermijd je de automatische verlenging van je verzekeringspolis (indien deze niet aan je wensen zou voldoen of je wil nagaan of er gunstigere voorstellen op de markt zijn).

Vroeger aangevraagde offertes

Heb je in het verleden al eens de prijs van een verzekering berekend op Verzekeringen.be? Zo ja, dan kun je deze berekening herbekijken of herberekenen op basis van dezelfde invulgegevens. Handig, snel en je weet meteen wie je vandaag de beste voorwaarden biedt.

Mijn Verzekeringen

“Mijn Verzekeringen” is de tool bij uitstek die je in staat stelt om al je verzekeringen online op één centrale plaats te beheren. Op die manier kun je eenvoudig de kostprijs van iedere verzekering nagaan, een vervaldag instellen,…

Premie-indicator

Wil je snel een indicatie hebben van je (toekomstige) premie autoverzekering of brandverzekering?

Helpdesk

Misschien een vreemde eend in de bijt maar gezien het belang en de vele vragen die we krijgen, is het voor ons een voldoende belangrijke tool om hier op te nemen.