Bereken en vergelijk je reisverzekering

Op onze website kun je, online en volledig vrijblijvend, de beste prijs voor je reisverzekering berekenen en vergelijken bij de belangrijke reisverzekeraars in Belgie.

Bereken meteen je reisverzekering

Klik op "Bereken meteen je reisverzekering" om de beste prijs voor je reisverzekering te berekenen, vergelijken & simuleren. Ontdek onmiddelijk de voordeligste en beste reisverzekering voor jouw situatie.

Voor welke verzekeraars kan ik een reisverzekering berekenen?

Reisbijstand Allianz Global Assistance

Reisbijstand VAB

Reisbijstand Europ Assistance

Reisbijstand Touring

 

(1) : voorheen Mondial Assistance

Hoe bereken en vergelijk ik de reisverzekeringen?

1. Eerst kies je de gewenste looptijd : wens je een reisverzekering voor één jaar of voor een specifieke periode

2. Vervolgens geef je aan wie je wil verzekeren : 1 persoon (= individueel), 2 personen (= echtpaar) of méér dan 2 personen (= gezin)

3. Tot slot stip je de waarborgen aan waarvoor je verzekerd wil zijn :

  • Reisbijstand
  • Pechverhelping
  • Bagageverzekering
  • Annulatieverzekering

Zodra je de voorgaande stappen hebt doorlopen, krijg je een overzicht van alle in aanmerking komende reisverzekeringen.

Vervolgens kun je dieper ingaan op elke formule en kun je de reisverzekeringen met elkaar vergelijken. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht van de onderliggende waarborgen die iedere reisverzekering aanbiedt.

Tot slot, wil je meteen je reisverzekering online afsluiten, dan zul je op het einde van het proces worden afgeleid naar de site van de betrokken reisverzekeraar. Daar kun je de polis online afhandelen. De prijs bij de reisverzekeraar is dezelfde als de prijs via onze berekenings- en vergelijkingsmodule.

Wat indien je meermaals op reis vertrekt ?

Het is een publiek geheim dat wanneer je méér dan 2x per jaar op reis vertrekt, de premie voor een jaarljkse reisverzekering vaak goedkoper is dan 2x de premie voor een tijdelijke reisverzekering. Voor onszelf gaan we al vanaf 2 reizen na of de premie voor een jaarcontract toch niet goedkoper is.

Bereken je reisverzekering