Vivium Brandverzekering

Op zoek naar een brandverzekering om jouw woning optimaal te beschermen? Ontdek wat de brandverzekering van Vivium voor jou doet.

Bereken je brandverzekering

Wat dekt de brandverzekering van Vivium?

De brandverzekering van Vivium dekt niet enkel de huurdersaansprakelijkheid, maar ook de volgende risico’s:

  • Glasbreuk
  • Brandschade
  • Waterschade
  • Natuurrampen
  • Rook- en roetschade
  • Storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk
  • Burgerlijke aansprakelijkheid gebouw

Alle waarborgen en hun omschrijving vind je terug in de algemene voorwaarden van de verzekering.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw brandverzekering bij Vivium?

Je kan jouw brandverzekering bij Vivium aanvullen met drie waarborgen en drie packs:

Optionele waarborg Onrechtstreekse verliezen

Deze waarborg dekt de onrechtstreekse kosten die voortkomen uit een schadegeval (bijv. bijkomende expertisekosten). Met de optionele waarborg wordt de vergoeding voor het schadegeval met 10% verhoogd.

Optionele waarborg Rechtsbijstand

De optionele waarborg rechtsbijstand vergoedt de juridische verdediging in het geval van een juridisch geschil die is ontstaan na een schadegeval. De waarborg dekt zowel de onderhandelingen om tot een minnelijke schikking te komen, als het instellen van een gerechtelijke procedure.

Optionele waarborg Diefstal en vandalisme van de inhoud

Zonder deze waarborg is jouw woning enkel verzekerd tegen schade aan de woning bij (een poging tot) diefstal of vandalisme. Indien je ook de inhoud van jouw woning wilt verzekeren, kan dat met de optionele waarborg Diefstal en vandalisme.

Pack Woning Plus

Je geniet met de Pack Woning Plus van bijkomende dekkingen voor onder andere goederen die zich op de vloer van de kelder bevinden, en voor televisie-, computer- en multimediaschermen.

Pack Tuin

Het Pack Tuin beschermt de goederen en planten in jouw tuin tegen eventuele schade. Denk maar aan een zware hagelbui die jouw tuinhuis volledig verwoest. Dit pack verzekert zo’n schadegevallen.

Pack Diefstal Plus

Het Pack Diefstal Plus kan je toevoegen aan de optionele waarborg Diefstal en vandalisme om de vergoedingsgrenzen te verhogen.

Hoe kan ik mijn brandverzekering bij Vivium afsluiten?

Je kan in enkele stappen via Verzekeringen.be de brandverzekering van Vivium berekenen. Sluit ineens ook de brandverzekering online af.

Bereken je brandverzekering