Wie is Verzekeringen.be

Ben je op zoek naar de premie van jouw verzekering? Of zoek je gewoonweg wat meer informatie over jouw verzekering? Dan kunnen we jou daarmee als Verzekeringen.be zeker bij helpen.

Wat doet Verzekeringen.be?

Verzekeringen.be is de grootste vergelijkingssite voor verzekeringen in België. We zorgen ervoor dat jij eenvoudig de premie voor jouw verzekeringen zelf kan berekenen en vergelijken.

Welke verzekeringen kan ik dan vergelijken?

We vergelijken meer dan 20 verschillende verzekeringsproducten waaronder de autoverzekering, brandverzekering, reisverzekering, hospitalisatieverzekering, BA Familiale en ga zo maar verder.

Hoe kan ik mijn verzekeringen op de site vergelijken?

Je kan eenvoudig de vergelijking maken dankzij onze berekeningsmodules. Die berekeningsmodules bestaan uit een aantal vragen die nodig zijn om het correcte tarief bij verschillende verzekeraars te kunnen berekenen. Aan de hand van jouw antwoorden kunnen we je dan een handig overzicht bezorgen van de premie per verzekeraar.

Kan ik de verzekering dan ook ineens afsluiten?

Dat kan zeker. Na de berekening kan je ingaan op de offerte die voor jou het meest interessant is. Je kan dus met andere woorden meteen na de berekening jouw verzekering online afsluiten. Goed om te weten is dat de berekening volledig gratis is en alle offertes steeds vrijblijvend zijn. Zolang je niets hebt ondertekend, heb je ook niets afgesloten.

Let op: Verzekeringen.be is geen verzekeraar of verzekeringsmakelaar, maar een vergelijkingssite. Je kan dus bij ons zelf geen verzekering afsluiten. Wel kan je via ons een verzekering afsluiten bij één van de vele partijen aanwezig op Verzekeringen.be.

Wie is het team achter Verzekeringen.be?

Achter Verzekeringen.be staat een gedreven en gemotiveerd team van personen met een grote voorliefde voor nieuwe technologie en online toepassingen. Dankzij onze achtergrond in verzekeringen en ICT duurde het dus niet lang tot het idee kwam om beide troeven te combineren tot een innovatief platform waarvan de gebruiker alleen maar voordeel uit kan halen. Zo ontstond in het jaar 2002 Verzekeringen.be, een kennis- en dienstenplatform waar de gebruiker niet enkel zijn premie kan berekenen, maar ook terecht kan voor nuttige informatie over verzekeringen.

Wat is onze missie?

Verzekeringen.be wilt verzekeringen verstaanbaar maken voor elke verzekeringsnemer. Daarom dat het voor ons belangrijk is om een brug te bouwen tussen de verzekeringsnemer en de verzekeringswereld.

Hoe willen we onze missie vervullen?

Verzekeringen verstaanbaar maken voor elke verzekeringsnemer

We willen we je als bezoeker een online platform aanbieden waar je terecht kan voor nuttige informatie over verzekeringen. Dit is weliswaar een continue proces waardoor er voortdurend nieuwe content op Verzekeringen.be geplaatst wordt.

Daarnaast luisteren we naar hetgeen leeft en speelt op de markt. Het gaat daarbij niet enkel om de aanbieders, maar ook om wat er leeft bij de verzekeringsnemer. De vragen bemerkingen en ideeën die jij als verzekeringsnemer hebt, neemt Verzekeringen.be op om jou te kunnen voorzien van de nodige online toepassingen.

Brug bouwen tussen de verzekeraar en de verzekeringsnemer

Gezien onze voorliefde voor nieuwe technologie en online toepassingen, zijn we ervan overtuigd dat het vereenvoudigen en digitaliseren van het traditionele verzekeringsproces een eerste grote stap voorwaarts is om vraag en aanbod samen te brengen.

De berekeningsmodules zijn daar het voornaamste bewijs van. Je kan via die modules gratis en vrijblijvend nagaan wat de mogelijke premie voor je gewenste verzekering zal zijn. Daarnaast krijg je meteen inzicht in de onderliggende waarborgen en krijg je een overzicht van alle verzekeraars die jou een verzekeringsoplossing kunnen aanbieden. Het is aan jou om te beslissen of je verdere stappen wil ondernemen en dus in alle vrijheid wenst over te gaan tot het afsluiten van een verzekeringspolis.

Welke waarden hanteren we voor Verzekeringen.be?

Het succes van onze site gaat gepaard met het continue toepassen van onze waarden doorheen het gehele verzekeringsproces. De waarden die we hanteren zijn:

Innovativiteit

We zijn met onze grote voorliefde voor nieuwe technologie steeds gedreven op zoek naar nieuwe online toepassingen binnen de verzekeringswereld.

Klantgerichtheid

Als dienstenplatform bieden we je de nodige tools en content aan om je te informeren over jouw verzekering.

Ondernemend

We zoeken steeds naar nieuwe business opportuniteiten en zakenrelaties om jou nog beter van dienst te zijn.

Gebruiksvriendelijk

Dagelijks maken we gebruik van de nodige analysetools om het gebruiksgemak van onze website te optimaliseren.

Eerlijkheid

We streven naar volledige transparantie en duidelijkheid door verzekeringen voor iedereen begrijpbaar te maken.

We koesteren slechts één hoop en dat is dat we jou kunnen verder helpen in het vinden van een geschikte verzekering. We zijn ervan overtuigd dat de totaliteit van onze inspanningen, de innovativiteit en de gedrevenheid van ons team ervoor zorgen dat het gebruik en de tevredenheid van onze dienstverlening ons de nodige waardering zullen opleveren.

Hoe kan je ons contacteren?

Verzekeringen.be wordt vertegenwoordigd door een commerciële organisatie met name Verzekeringen NV. Je kan ons bereiken via de volgende contactgegevens:

VERZEKERINGEN NV
Brechtsebaan 200
2900 Schoten
België
E-mail: support@verzekeringen.be