Wie is Verzekeringen.be

Wij zijn een gedreven & gemotiveerd team personen met een grote voorliefde voor nieuwe technologie en meer in het bijzonder, het internet. Met een achtergrond in verzekeringen (hetzij bij een verzekeringsmaatschappij, hetzij bij een verzekeringsmakelaar) en de ICT duurde het dus niet lang tot het idee kwam opzetten om met beide troeven ‘iets’ op te zetten.

Dat ‘iets’ heeft zich dan sinds 2000 gekenmerkt als een online toepassing die de bezoekers van Verzekeringen.be in staat stelt om de premies voor hun verzekeringen te berekenen en te vergelijken.

Let wel !

Verzekeringen.be is GEEN verzekeringsmakelaar maar het kennis– en dienstenplatform voor de particulier in België. Met andere woorden, je kan bij ons zelf geen verzekeringspolis afsluiten. Wel kun je via ons een verzekeringspolis afsluiten bij één van de partijen die vandaag al aanwezig is op Verzekeringen.be.

Naarmate het internet steeds meer groeit en volwassener wordt, neemt ook ons besef toe dat er nog een grote kloof bestaat tussen de wereld van de verzekeringen en deze van de gebruiker (= de verzekeringsnemer), vooral dan met betrekking tot internet. Daarom hebben wij onszelf tot doel gesteld om uit te groeien naar een dienstenplatform waar beide partijen (verzekeringsnemer en verzekeraar of tussenpersoon) elkaar kunnen ontmoeten.

Toch is er nog een héle weg af te leggen maar méér hierover vind je terug in het beschrijf over onze missie.

Wil je méér weten over:

 

Onze contactgegevens

VERZEKERINGEN NV
Brechtsebaan 200
2900 Schoten
België
Fax. +32(0)3 641 66 75
Email: info@verzekeringen.be