Yongo, sparen en beleggen voor je kind

AG Insurance heeft in samenwerking met de gezinsbond en Ligue des familles Yongo gelanceerd. Yongo is een uniek digitaal platform dat ouders, grootouders en vrienden toelaat kinderen mee te helpen sparen naar een doel op korte of lange termijn. Je leert er kinderen met geld omgaan en zet er een centje mee op zij voor later.

Yongo, investeren in de toekomst van jouw kinderen

Yongo is niet zomaar een spaarrekening, het is een innovatief spaar- en beleggingsplatform om zowel op korte als op lange termijn te investeren in de toekomst van jouw kinderen. Naast het langetermijnsparen en beleggen kunnen jouw kinderen ook zélf leren sparen voor een geschenk waar zij reeds van dromen, bijvoorbeeld een nieuwe tablet of spelconsole. Andere familie en vrienden kunnen eveneens toegang krijgen om het spaardoel te helpen verwezenlijken.

Kiezen uit 3 spaarformules voor kinderen

Yongo Dreams

Yongo Dreams is een spaarproduct dat geschikt is voor het financieren van alle projecten op korte en middellange termijn, bijvoorbeeld een smartphone, een fiets, een spelconsole … Dit is een tak26 product, dat betekent dat je op elk moment geld aan de rekening kan toevoegen en er ook weer kan afhalen. Het geld staat op de naam van de ouder tot op het moment dat het kind meerderjarig wordt, daarna kan je nog doorsparen tot jouw kind 24 wordt. Het bedrag is beperkt tot maximum 2.500 euro. Wil je meer sparen? Dan kan je terecht bij de Yongo Moon of Yongo star.

Yongo Moon

Yongo Moon is als tak21 product geschikt voor sparen op lange termijn met een bepaalde zekerheid en een bepaald rendement. Een verzekering speciaal voor ouders die een spaarproduct wensen met een gewaarborgd rendement, dat wil zeggen dat de rentevoet vastligt voor de volledige looptijd. Mogelijks wordt deze jaarlijks verhoogd met winstdeelneming tot de einddatum afhankelijk van de economie en financiële resultaten van AG Insurance. Op de winstdeelname betaal je geen roerende voorheffing indien deze behouden wordt voor minstens 8 jaar.

Yongo Star

Yongo Star is een tak23 product van AG Insurance dat ook bestemd is voor lange termijn. Met een tak23 beleggingsverzekering mik je als ouder op een mogelijk hogere opbrengst. De hogere opbrengst kan wel niet gegarandeerd worden, bij tegenvallende financiële resultaten zou er zelfs verlies kunnen geleden worden. Het geld wordt belegd in fondsen die actief beheerd worden door specialisten. Dankzij het ingebouwd automatisch overgang mechanisme dat bij een daling van meer dan 10% het geld versluist van het basisfonds naar een wachtfonds blijft de schade steeds beperkt. Het geld dat je belegd in het Yongo star spaarproduct is meteen eigendom van je kind, ook als het minderjarig is.

Starten met Yongo

Klinkt dit als muziek in de oren? Start dan vandaag nog jouw Yongo en begin te sparen voor de toekomst!

Start jouw Yongo