Allianz reisverzekering

Ben je op zoek naar een reisverzekering om gerust op vakantie te vertrekken? Ontdek de verschillende formules binnen de reisverzekering van Allianz Assistance.

Bereken meteen je reisverzekering

Welke reisverzekeringen biedt Allianz aan?

Jaarlijkse reisverzekering

De jaarlijkse reisverzekering van Allianz Assistance zorgt het hele jaar door voor een optimale bescherming tijdens je reis. Je kan met deze reisverzekering genieten van Home Assistance. Home Assistance biedt een bijstand aan bij schade aan jouw woning en dekt de kosten voor een slotenmaker.

Een jaarlijkse reisverzekering is nuttig wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat. Indien je eenmalig op citytrip gaat bijvoorbeeld, kan je een tijdelijke reisverzekering nemen.

Tijdelijke reisverzekering

Ga je binnenkort op korte citytrip? Dan kan je kiezen voor een tijdelijke reisverzekering. Een tijdelijke reisverzekering beschermt je voor een specifieke periode tegen pech in het buitenland. Denk maar aan ziekte, diefstal of een ongeval.

Allianz Assistance biedt je verschillende opties aan binnen de tijdelijke reisverzekering:

  • Reisbijstandsverzekering. Deze verzekering omvat alleen medische bijstand en de medische kosten op reis.
  • Annulatieverzekering. De formule annulatie dekt je tegen de financiële gevolgen van het annuleren van jouw reis omwille van een overlijden, herexamen, ziekte.
  • Multirisicoverzekering. Dit is de meest complete verzekering. Het is een combinatie van een reisbijstandsverzekering met annulatieverzekering, met ook nog eens een bagageverzekering en Home Assistance inbegrepen.

Zakelijke reisverzekering

Er kan je altijd wel iets overkomen tijdens jouw zakenreis in het buitenland. De zakelijke reisverzekering zorgt ervoor dat je zonder zorgen op business trip kunt gaan. Net zoals de tijdelijke reisverzekering biedt deze verzekering de opties reisbijstand, annulatie en multirisico.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw reisverzekering bij Allianz?

Annulatieverzekering

Indien je bovenop je reisbijstand graag een annulatieverzekering hebt, kan je het best kiezen voor de formule Multirisico waarin de annulatieverzekering vervat zit.

Bagageverzekering

Indien je bovenop je reisbijstand graag een bagageverzekering hebt, kan je het best kiezen voor de formule Multirisico waarin de bagageverzekering vervat zit.

Hoe kan ik mijn reisverzekering van Allianz afsluiten?

Je kan via Verzekeringen.be in enkele stappen de berekening maken voor jouw reisverzekering bij Allianz Assistance. Sluit jouw reisverzekering ook meteen online af.

Bereken meteen je reisverzekering