Baloise familiale verzekering

Op zoek naar een verzekering die jou en je gezin optimaal beschermt? Ontdek dan wat de Baloise familiale verzekering voor jullie kan doen.

Welke dekkingen biedt de familiale verzekering van Baloise?

De familiale verzekering van Baloise of Gezin Select dekt de burgerlijke aansprakelijkheid van jou en je gezin. Dat wil zeggen dat de schade die jij of iemand van je gezin toebrengt aan derden door Baloise wordt vergoed.

De Gezin Select dekt niet enkel de burgerlijke aansprakelijkheid, maar ook de volgende zaken:

  • Elektrische fiets (max. 45 km/u en enkel trapondersteuning)
  • Elektrische rolstoelen en gemotoriseerde werktuigen (bijv. zitmaaier)
  • Twee paarden

Tenslotte zit er een gratis fietsbijstand inbegrepen in de familiale verzekering van Baloise. En dat voor heel het gezin.

Wat dekt de Baloise familiale verzekering niet?

In bepaalde situaties zal de Baloise familiale verzekering niet tussenkomen voor de toegebrachte schade:

  • Jij of iemand van jouw gezin heeft opzettelijke schade veroorzaakt. Die persoon is 18 jaar of ouder.
  • Jij of iemand van jouw gezin was dronken op het moment dat die schade heeft veroorzaakt. Die persoon is 18 jaar of ouder.

De omschrijving van alle waarborgen en uitsluitingen kan je vinden in de algemene voorwaarden van de Baloise familiale verzekering.

Welke opties kan je toevoegen aan de familiale verzekering van Baloise?

Je kan jouw familiale verzekering van Baloise aanvullen met verschillende keuzeverzekeringen:

  • Rechtsbijstand. De optie rechtsbijstand ondersteunt jou in het geval van een conflict met de tegenpartij bij een schadegeval dat door jouw basisdekking wordt verzekerd
  • BA Paard. Deze optie vergoedt de schade die jouw paarden derden hebben veroorzaakt. Je kan minimaal 3 en maximaal 10 paarden met deze optie verzekeren. De eerste twee paarden zijn reeds gratis verzekerd in de basisformule familiale
  • Huispersoneel. Deze verzekering is wettelijk verplicht indien je huispersoneel hebt. Het dekt schade die jouw huispersoneel ondervindt tijdens het werk en onderweg naar het werk
  • Veilig gevoel. Wanneer iemand van jouw gezin een (verkeers)ongeval veroorzaakt betaalt deze optie voor de medische kosten en bedrag in geval van overlijden of blijvende ongeschiktheid.

Hoe kan ik de familiale verzekering van Baloise afsluiten?

Je kan de familiale verzekering van Baloise eenvoudig berekenen via Verzekeringen.be. Sluit de verzekering ineens ook online af.