NN Group

NN Group is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en vermogensbeheerder die actief is 18 landen. De NN Group omvat de Nationale-Nederlanden, NN, NN Investment Partners, ABN AMRO verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank and OHRA.

Wie is NN?

NN heeft een geschiedenis van meer dan 170 jaar. Door de jaren heen hebben ze leidinggevende posities in overwegend Europese markten opgebouwd. Hun roots liggen in het Nederland van de 18de eeuw toen regionale fondsen werden opgericht.

In de loop van de 19de en 20ste eeuw waren veel van die fondsen in handen van de twee grootste Nederlandse verzekeraars: De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank. In 1963 zijn die samengevoegd tot de Nationale Nederlanden.

Na de fusie van 1991 met de NMB Postbank Group, opgericht door de ING Group, werden de activiteiten van de Nationale-Nederlanden opgenomen door ING Insurance. In 2014 scheidt de NN Group zich echter af van de bank en wordt zo weer een onafhankelijk bedrijf. In juli van 2014 treedde de NN Group onder het symbool ‘NN’ toe tot de Euronext Amsterdam.

In 2017 hebben de NN Group en Delta Lloyd beslist om hun krachten te bundelen om verder te gaan als toonaangevende speler in België en Nederland.

Bron: historiek van NN Group

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeraar vandaag jouw polis beheert.

Welke verzekeringen biedt NN aan?

De NN Group biedt verschillende producten aan waaronder levensverzekeringen, niet-levensverzekeringen, schadeverzekeringen, hypotheken en vermogensbeheer. Bekijk hier al de producten van NN Group

Wat zijn de prijzen en promoties?

Ben je op zoek naar een verzekering en wil je je voorafgaand even oriënteren, klik dan op de knop de beste prijs voor je verzekering berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend en krijg je meteen een offerte verstrekt.

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip:hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties.

Hoe kan ik NN contacteren?

NN Group – Hoofdzetel

    • Adres: Schenkkade 65, 2595 AS, Den Haag
    • Website: www.nn-group.com
    • Tel: +31 70 513 03 03