Patronale Life

Patronale Life is een levensverzekerings-maatschappij met bijna een eeuw ervaring in de hypothecaire markt en het beheer van spaargelden. Ze biedt levensverzekeringen met gewaarborgd kapitaal en interest aan (tak 21 en tak 26), alsook levensverzekeringen verbonden aan fondsen (tak 23). Daarnaast verleent Patronale Life ook hypothecaire kredieten zowel aan particulieren als aan ondernemingen en zelfstandigen.

Wie is Patronale Life?

Patronale Life is sedert 1926 actief als hypotheek- en kapitalisatiemaatschappij. Het productengamma van Patronale Life is doorheen de jaren sterk uitgebreid. In 2010 werd de maatschappij een levensverzekeringsmaatschappij, waardoor ze er een nieuwe hoofdactiviteit bijkreeg. Naast de hoofdactiviteit in hypotheken, zijn haar spaar- en beleggingsverzekeringen alsook haar schuldsaldoverzekeringen immers de tweede hoofdactiviteit van Patronale Life geworden.

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert.

Welke verzekeringen biedt Patronale Life aan?

Ontdek de schuldsaldoverzekering Select+ (Prijsbreker op de markt!)

Het schuldsaldotarief Select+ is prijsbreker op de markt. Het prijsverschil kan oplopen tot meerdere tientallen procenten, vergeleken met dat van grootbanken. Zo maak je een mooie besparing op het totale kostenplaatje van jouw hypotheeklening.

Ontdek ook Short Term Cover, een gunstige dekking voor kortlopende kredieten

Een auto, motor of een verbouwing van een woning; vele dromen zijn mogelijk mits een korte termijn lening. Iedereen geeft daaraan graag zijn eigen invulling, mits de mogelijkheden het toelaten om deze investering op termijn af te lossen.

Patronale Life biedt voor dergelijke risico’s “Short Term Cover” aan, een overlijdensdekking die de terugbetaling van een kortlopend krediet waarborgt en waarmee je de overdracht van de schulden aan de nabestaanden vermijdt.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Benieuwd naar de prijs van een verzekering bij Patronale Life? Maak de berekening:

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kan je de verzekeringen van Patronale Life vinden?

Patronale Life werkt met een netwerk van onafhankelijke makelaars. Indien je een makelaar wenst te kennen in jouw buurt gelieve contact op te nemen met Patronale Life.

Hoe kan ik Patronale Life contacteren?

Patronale Life – hoofdzetel