Beste prijs voor je wachtpolis berekenen en vergelijken

Via Verzekeringen.be kun je zelf online, gratis en vrijblijvend de beste prijs voor je wachtpolis bij de belangrijkste verzekeraars (via onafhankelijke verzekeringsmakelaars) in België.

Bereken meteen je wachtpolis

Klik op ” Bereken meteen je wachtpolis ” om de beste prijs voor je wachtpolis te berekenen & vergelijken. Gratis, online & in enkele minuten ontdek je wat de voordeligste wachtpolis is voor jou.

Voor welke verzekeraars kan ik een wachtpolis berekenen?

Via de onafhankelijke verzekeringsmakelaars : DKV

Hoe bereken en vergelijk ik de wachtpolissen?

In slechts vier stappen (< vijf minuten) worden alle gegevens opgevraagd die noodzakelijk zijn om de prijs voor je wachtpolis te berekenen bij DKV (= Plan Horizon) en AG Insurance (= AG Care Vision). Eenmaal de prijzen zijn berekend, kun je doorklikken naar het detail van iedere wachtpolis. Ook op de detailpagina kan je de verschillende waarborgen van AG Care Vision of Plan Horizon vergelijken met die van andere verzekeraars. Zo kun je eenvoudig nagaan welke verzekeraar de goedkoopste wachtpolis aanbiedt EN het best aansluit bij je behoefte.

Goed om weten : alle gegevens die wij opvragen, zijn nodig om alle aspecten van je wachtpolis te berekenen (= de prijs, de vrijstellingen en de waarborgen) bij minstens 1 van de betrokken partijen.

Op welke manier kun je de duurtijd van de berekening verkorten ?

Heb je in het verleden al eens een berekening voor je wachtpolis (of andere verzekering) gemaakt op Verzekeringen.be? Dan kan je jezelf rechts bovenaan meteen inloggen met je e-mailadres en paswoord.

Bereken snel en eenvoudig de goedkoopste wachtpolis!