AXA Autoverzekering

Op zoek naar een autoverzekering bij AXA? Maak hieronder jouw keuze tussen de verschillende verzekeringsformules die AXA aanbiedt.

Autoverzekering simuleren

Welke autoverzekeringen biedt AXA aan?

BA Autoverzekering

In België moet je verplicht minstens een BA autoverzekering afsluiten als je op de openbare weg wilt rijden. Deze verzekering dekt zowel de lichamelijke als materiële schade die je bij een ongeval aan derden zou veroorzaken.

Mini-omnium

De mini-omnium is een aanvullend verzekering op jouw BA autoverzekering. Deze verzekering omvat onder andere de waarborgen diefstal, brand en glasbreuk.

Omnium

De omnium biedt de meest ruime dekking in het kader van de autoverzekering. Ze omvat zowel de BA autoverzekering als alle mogelijke individuele aanvullende waarborgen waaronder eigen schade.

Omnium 24+

De Omnium 24+ is een omniumverzekering voor wagens die ouder zijn dan 2 jaar. De premie is aangepast aan de ouderdom en prijs van de wagen, en bevat alle dekkingen van een omniumverzekering.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij AXA?

Veiligheid van de bestuurder

Een verzekering ‘veiligheid van de bestuurder’ vergoedt de lichamelijke schade van de bestuurder zelfs bij een ongeval in fout.

Rechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstandsverzekering komt tussen bij juridische geschillen in verband met jouw wagen.

Hulpverlening

De hulpverlening van AXA geeft je bijstand in het geval van diefstal, poging tot diefstal, brand, pech of een auto-ongeval. En dat zowel in het binnen- als buitenland.

Algemene voorwaarden en informatiefiches AXA

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van AXA terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij AXA afsluiten?

Je kan via Verzekeringen.be in enkele stappen de berekening maken voor jouw autoverzekering bij AXA. Sluit jouw autoverzekering ook meteen online af.

Autoverzekering simuleren