Corona Direct Brandverzekering

Ben je op zoek naar een brandverzekering van Corona Direct? Corona Direct is nu Belfius Direct Verzekeringen. Onder de nieuwe naam krijg je dezelfde kwaliteit en service als daarvoor.

Bereken je brandverzekering

Wat dekt de brandverzekering van Corona Direct?

Corona Direct geeft je de keuze hoe je jouw woning wilt verzekeren: met of zonder inboedel, met of zonder verzekering tegen diefstal.

Woning

Deze formule zorgt ervoor dat je beschermt bent tegen schade aan jouw woning en lichamelijke schade. De schade aan jouw inboedel is echter niet gedekt.

Inboedel

In dit geval is enkel de schade aan jouw inboedel gedekt. Schade aan jouw woning of lichamelijk schade zijn niet inbegrepen in deze formule.

Woning en inboedel

Deze formule is een combinatie van de twee bovenstaande formules. Ze dekt zowel de schade aan jouw woning, lichamelijke schade én schade aan jouw inboedel.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw brandverzekering bij Corona Direct?

Je kan elk van de bovenstaande formules aanvullen met de volgende opties:

Diefstal

Deze optie beschermt je tegen diefstal en vandalisme. De verzekeraar vergoedt je voor de schade aan jouw woning en inboedel ten gevolge van vandalisme of (poging) tot diefstal.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandsverzekering dekt jouw juridische verdediging in het geval van schade aan jouw woning of inboedel.

Hoe kan ik mijn brandverzekering bij Corona Direct afsluiten?

Je kan eenvoudig via Verzekeringen.be de brandverzekering van Corona Direct berekenen. Sluit ineens jouw brandverzekering online af.

Bereken je brandverzekering