Fidea Autoverzekering

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Fidea? Vergelijk de verschillende formules die Fidea binnen de autoverzekering aanbiedt.

Bereken meteen je autoverzekering

Welke autoverzekeringen biedt Fidea aan?

BA Autoverzekering

Je bent je verplicht te verzekeren tegen de schade die je met jouw voertuig aan derden veroorzaakt. Dat kan met de BA autoverzekering. Die verzekering dekt zowel de materiële als de lichamelijke schade die je met jouw voertuig aan derden toebrengt.

Gedeeltelijke Omnium

De gedeeltelijke omnium bevat dezelfde dekking als de BA autoverzekering. Daarboven dekt ze ook nog brand- en stormschade, glasbreuk en diefstal.

Volledige Omnium

De volledig omnium bevat de dekkingen van een gedeeltelijke omnium. Daarbovenop dekt ze ook de schade aan jouw eigen voertuig ongeacht of je aansprakelijk bent of niet.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Fidea?

10% bij totaalverlies

Fidea betaalt in het geval van totaal verlies 10% bijkomende vergoeding voor jouw onrechtstreekse verliezen (bagage, kinderstoelen etc.).

Bijstand

Je kan jouw autoverzekering aanvullen met een Fidea bijstand. Dat houdt in dat je kan rekenen op:

  • Pechverhelping in België en het buitenland
  • Vervangwagen na ongeval, diefstal of pech
  • Bijstand voor personen en voertuig in België en het buitenland

Lichamelijke ongevallen bestuurder

De BA autoverzekering en Omniumverzekering dekken niet de lichamelijke schade die je oploopt als bestuurder bij een ongeval in fout. De bestuurdersverzekering zorgt ervoor dat je in die gevallen toch een schadevergoeding krijgt.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Fidea

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Fidea terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Fidea afsluiten?

Je kan via Verzekeringen.be in enkele stappen jouw autoverzekering bij Fidea berekenen. Sluit jouw autoverzekering ineens online af.

Bereken meteen je autoverzekering