Fidea verzekeringen

Fidea stelt zichzelf als missie voorop om hun cliënten in nood een oplossing aan te reiken die hen in staat stelt om vlug en correct de geleden schade te herstellen. Hiervoor legt zij zichzelf op te denken in termen van cliëntenbehoeften en belooft zij haar klanten een sterke partner te zijn die ervoor zorgt dat zij de draad weer snel kunnen oppikken. De verzekeringspolissen, hetzij schade-, levens- of beleggingsverzekeringen, moeten 100% op het echte leven zijn afgestemd met de nodige flexibiliteit.

Wie is Fidea?

Fidea verzekering ontstond in 1998, uit enkele andere verzekeraars die besloten de krachten te bundelen. Op 30 maart 2012 werd Fidea verzekeringen overgedragen aan de Amerikaanse investeringsgroep J.C. Flowers & Co.

Had je een contract bij Fidea, dan wordt je tegenwoordig verder geholpen bij Baloise. Je kan je tijdelijk nog wel gewoon met je Fidea account inloggen. Nieuwe verzekeringen worden niet meer afgesloten onder de naam Fidea.

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie ? Bekijk dan welke verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert

Welke verzekeringen biedt Fidea aan?

Fidea verzekeringen commercialiseert zowel schadeverzekeringen (o.a. familiale verzekering, hospitalisatieverzekering, fidea brandverzekering, Fidea autoverzekeringen…) als verzekeringen voor ondernemers en levensverzekeringen.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Benieuwd naar de prijs van een autoverzekering, brandverzekering of motor bij Fidea? Kies eerst de verzekering naar keuze en maak vervolgens een berekening.

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kan je de verzekeringen van Fidea vinden?

Fidea verzekeringen worden in België verdeeld via:

Hoe kan ik Fidea contacteren?

Fidea verzekeringen – hoofdzetel