Groepsaankoop autoverzekering

Via Verzekeringen.be bereken je nu al de beste prijzen bij de grootste groep autoverzekeraars in België. We willen je een praktisch en efficiënt instrument geven dat verzekeraars voldoende stimuleert om jou en de andere deelnemers een extra prijsvoordeel toe te kennen.

Wat zijn mijn voordelen?

  • de allerbeste prijs voor de verzekering van mijn wagen
  • bij inschrijving beschik ik meteen over een referentieprijs
  • ik kies zelf al mijn gewenste dekkingen
  • ik kan alles in detail bekijken
  • ik kan nu al deelnemen aan een toekomstige groepsaankoop autoverzekering
  • het is simpel, gratis & zonder enige verplichting
  • ik kan mijn groepsaankopen online beheren (wordt pas geactiveerd na de inschrijving)

Ja, ik wil ook extra korting!

De allerbeste prijs = de beste prijs… maar dan nog beter!

Via onze berekeningsmodule kun je nu al de huidige beste prijzen voor je autoverzekering berekenen. Dankzij een groepsaankoop is het onze bedoeling een extra korting te verkrijgen bij de verzekeraars om een nog betere prijs te kunnen aanbieden = de allerbeste prijs.

Referentieprijs autoverzekering

Doordat je bij deelname al meteen de huidige beste prijs voor je autoverzekering berekent, heb je onmiddellijk een referentieprijs ter beschikking om de mogelijke extra korting aan af te toetsen.

Schrijf je je nu al in voor een groepsaankoop over één jaar, dan raden we je aan op dat ogenblik een herberekening te maken zodat je referentieprijs gebaseerd is op de actuele prijzen!

Toekomstige groepsaankoop autoverzekering

Je autoverzekering heeft normaliter een looptijd van één jaar. Vervolgens wordt die jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij je tijdig je autoverzekering stopzet. Mocht je bijgevolg voor de eerstvolgende groepsaankoop te laat zijn, dan kun je je nu al inschrijven voor één van de toekomstige groepsaankopen in functie van de vervaldag van je polis (ter hoogte van de inschrijving hebben we een tooltje dat je hierbij helpt).

Net zoals bij de referentieprijs dien je in dit geval te vertrekken van de tarieven die op dat ogenblik (in de toekomst) geldig zullen zijn, en dus niet deze die je vandaag hebt berekend. Wil je vooraf je referentieprijs kennen en wil je daar ook nog eens tijdig aan herinnerd worden, dan kun je gebruik maken van onze vervaldagmelder voor je verzekeringen.

Hoe hebben wij die toekomstige groepsaankopen gestructureerd?

We hebben beslist om onze bezoekers de kans te geven per kwartaal deel te nemen aan een groepsaankoop!

De keuze van de periode waarin je wil deelnemen, wordt je gevraagd zodra je, na een berekening van de prijzen voor je autoverzekering, beslist hebt om deel te nemen aan een groepsaankoop.

 

Waarom een groepsaankoop autoverzekering?

Met onze dienstverlening zijn we al vele jaren actief en ondertussen worden er zoveel offerte-aanvragen gerealiseerd dat we onze gebruikers en de autoverzekeraars nog dichter bij elkaar willen brengen door:

  • je enerzijds de kans te geven een extra korting te genieten bovenop de beste huidige prijzen!
  • autoverzekeraars de kans te bieden om via onze acties een grotere groep nieuwe klanten te benaderen!

Kortom, een win–win situatie. Wil je weten wat ons voordeel is, dan kun je dit héél transparant nalezen ter hoogte van onze broodwinning.

Hoe kan ik deelnemen en hoe verloopt het proces?

Om deel te nemen dien je eerst een prijsberekening te maken zodat je in het bezit komt van de referentieprijzen. Zodra je deze op je scherm krijgt te zien, krijg je de kans om in te schrijven op een groepsaankoop. Méér informatie over de inschrijving en een schematisch overzicht van het proces vind je de pagina over de groepsaankopen voor verzekeringen.

Algemene voorwaarden

Lees er gerust onze algemene voorwaarden voor groepsaankopen verzekeringen op na.

Groepsaankoop autoverzekering : simpel, gratis en zonder enige verplichting

De titel zegt het zelf maar we willen dit toch nog even benadrukken. Deelnemen aan een groepsaankoop is 100% gratis en volstrekt vrijblijvend. Je krijgt een mogelijk extra prijsvoordeel en je beslist zelf of je hiervan gebruik wil maken. Bovendien is deelnemen ontzettend simpel. Dankzij 4 simpele stappen schrijf je je in en heb je een referentieprijs (= de huidige beste prijs) in handen. Waarom dan nog wachten? Schrijf je meteen in.

Autoverzekering berekenen