Optimco Autoverzekering

Op zoek naar een autoverzekering van Optimco? Ontdek welke verzekeringsformules zij aanbieden in het kader van de autoverzekering.

Autoverzekering berekenen

Welke autoverzekeringen biedt Optimco aan?

BA autoverzekering

Je bent wettelijk verplicht een BA autoverzekering af te sluiten voor schade die je met jouw auto aan anderen zou kunnen veroorzaken.

Rampenomnium

De rampenomnium of de kleine omnium beschermt jouw wagen voor de schade te wijten aan brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen en aanrijding met dieren.

Volledige omnium

Jouw wagen is met een volledige omnium optimaal beschermd. Deze verzekering bevat dezelfde waarborgen als de rampenomnium, maar heeft nog een uitbreiding van de stoffelijke schade.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Optimco?

Autobestuurder

De waarborg autobestuurder zorgt ervoor dat je als bestuurder van de verzekerde wagen een vergoeding krijgt voor jouw lichamelijk schade na een ongeval.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandsverzekering verdedigt jouw belangen bij een geschil aangaande jouw wagen. Ze komt ook tussen in de kosten voor jouw advocaat en de gerechtskosten als er geen minnelijke schikking kan getroffen worden.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Optimco

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Optimco terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Optimco afsluiten?

Je kan voor jouw autoverzekering bij Optimco de berekening maken via Verzekeringen.be. In enkele stappen krijg je de premie en kan je jouw autoverzekering online afsluiten.

Autoverzekering berekenen