Allianz Autoverzekering

Op zoek naar een autoverzekering van Allianz? Ontdek de verschillende formules die Allianz aanbiedt binnen de autoverzekering.

Bereken meteen je autoverzekering

Welke autoverzekeringen biedt Allianz aan?

BA Autoverzekering

De BA autoverzekering is verplicht wanneer je met de auto rijdt. Deze verzekering vergoedt lichamelijke en materiële schade die jij aan anderen veroorzaakt. De BA autoverzekering van Allianz heeft trouwens gratis bijstand én gratis vervangwagen inbegrepen.

BA + Mini-Omnium

De Mini-Omnium biedt een ideale bescherming voor tweedehandswagens. Ze bevat niet enkel de dekkingen van een BA autoverzekering, maar ook de dekkingen diefstal, glas, brand, storm- en hagelschade en aanrijding met dieren.

BA + Omnium

De Full-Omnium biedt een optimale bescherming voor jouw nieuwe auto of jonge tweedehandswagen. Ze bevat dezelfde dekkingen als de Mini-Omnium, maar heeft ook nog de dekking eigen schade en vandalisme.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Allianz?

Bestuurdersverzekering

Wanneer je een ongeval in fout veroorzaakt, zal de BA autoverzekering of Omniumverzekering niet voor jouw lichamelijke schade tussenkomen. Dat gebeurt wel indien je een bestuurdersverzekering hebt afgesloten. Deze verzekering beschermt jou als bestuurder indien je lichamelijke schade hebt opgelopen bij een ongeval in fout.

Rechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstandsverzekering van Allianz behartigt je belangen bij juridische geschillen in verband met jouw wagen.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Allianz

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Allianz terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Allianz afsluiten?

Je kan eenvoudig in enkele stappen via Verzekeringen.be de autoverzekering van Allianz berekenen. Sluit ook meteen jouw autoverzekering online af.

Bereken meteen je autoverzekering