AXA verzekeringen

AXA bestaat in België uit 2 onderdelen met name AXA Belgium nv, de verzekeringstak en AXA Bank Europe nv, de banktak. Ze stelt zichzelf tot doel om uw partner zijn in financiële bescherming door, in elke fase van uw leven & ontwikkeling, te beantwoorden aan uw behoeften. Daarvoor ontwikkelt AXA producten en diensten op het vlak van verzekering, voorzorg, sparen, kredieten en vermogensbeheer.

Ken je AXA al?

AXA Verzekeringen, dat zijn ongeveer 3 000 medewerkers en evenveel makelaars die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om verzekeringsoplossingen aan te bieden op maat van hun behoeften. Ook online, maar telkens mét de makelaar op wie je steeds kan rekenen!

AXA Verzekeringen maakt deel uit van een internationale verzekeringsgroep. Als cruciale speler op het vlak van preventie, zit bescherming in haar DNA. Dat blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico’s.

Welke verzekeringen biedt AXA aan?

Schadeverzekeringen voor particulieren, zoals de AXA autoverzekering, AXA familiale verzekering, AXA brandverzekering, pechverhelping en verzekeringen voor professionelen (starters pack, beroepsaansprakelijkheid, arbeidsongevallen, groepsverzekering,…).

Waar kan je de verzekeringen van AXA vinden?

Online via axa.be, bij een onafhankelijke verzekeringsmakelaar of via de agentschappen van Crelan.

Hoe kan je AXA contacteren?

  • Via hun mail
  • Of per brief: AXA Belgium, Troonplein 1, 1000 Brussel
  • Meer info kan je terugvinden op www.axa.be

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Ben je op zoek naar een verzekering en wil je voorafgaand de markt even aftasten? Klik dan op de verzekering van je keuze, bereken de beste prijs en simuleer. De prijzen worden, na een korte vragenlijst, onmiddellijk online berekend.

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kan je de verzekeringen van AXA vinden?

Via de zelfstandige bankagenten en via het kanaal van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.