Generali Assurances

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Generali? Ontdek welke verzekeringsformules zij aanbieden in het kader van de autoverzekering.

Autoverzekering berekenen

Welke autoverzekeringen biedt Generali aan?

BA Autoverzekering

De wettelijke verplichte BA autoverzekering vergoedt de lichamelijke en materiële schade die je met jouw wagen aan anderen toebrengt.

Mini Omnium

De Mini Omnium is een aanvullende verzekering op jouw BA verzekering. Ze beschermt jouw auto bij onder andere diefstal, glasbreuk en brand.

Volledige Omnium

Je bent bij een Volledige Omnium gedekt bij schade, diefstal of een ongeval, zelfs wanneer je het ongeval hebt veroorzaakt.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Generali?

Glasbreuk

De waarborg glasbreuk dekt de herstellingskosten bij glasbreuk, scheurtjes of sterretjes in de voorruit of de zij- en achterruiten. Deze waarborg is inbegrepen in de omniumformules. Indien je enkel over een BA autoverzekering bezit, kan je deze optie eraan toevoegen.

Generali Assistance

Generali Assistance biedt assistentie aan voor jouw auto in geval van pech of een ongeval. En dat in België en Europa. Daarnaast ontvang je ook persoonlijke assistentie in het buitenland en assistentie bij jouw thuis. Informeer je zeker bij jouw verzekeringsmakelaar naar alle dekkingen van de Generali Assistance.

Bestuurdersverzekering

De bestuurdersverzekering vergoedt jouw medische kosten bij een ongeval die jij als bestuurder hebt veroorzaakt.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandsverzekering helpt je bij conflicten in verband met jouw wagen. Ze komen ook eveneens tussen in de kosten voor jouw advocaat en de gerechtskosten als er geen minnelijke schikking kan getroffen worden.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Generali afsluiten?

Je kan jouw autoverzekering bij Generali Belgium (Athora Belgium) berekenen via Verzekeringen.be. In enkele stappen krijg je jouw premie en kan je jouw autoverzekering meteen online afsluiten.

Autoverzekering berekenen