Maatschappijpagina - Mercator verzekeringen

Maatschappijpagina - Mercator verzekeringen

Mercator, onderdeel van de Baloise Groep, stelt zich voorop om een bijdrage te leveren aan het welzijn en de veiligheid van haar klanten voor een comfortabelere wereld. Hiervoor focust zij zich op een service gericht distributiekanaal, een persoonlijke en deskundige aanpak en de creatie van meerwaarde voor haar belanghebbenden en medewerkers.

Fusie

Vanaf 21 januari 2013 is de nieuwe juridische fusie van de bedrijven Mercator NV, Nateus NV en Nateus NV Life ' overgenomen. Vanaf dat ogenblik verdwijnen de vertrouwde merknamen. Ze worden vervangen door één nieuwe merknaam : Baloise Insurance.

Historiek Mercator verzekeringen

Mercator verzekeringen nv is ontstaan uit de fusie tussen Mercator & Noordstar in 1996. In haar ambities om een sterkere positie op de Belgische markt te bekomen, heeft Baloise in 2011 Avéro verzekeringen overgenomen, specialist in schade- en transportverzekeringen. Baloise, tot dan aanwezig op de Belgische markt met Mercator verzekeringen, verstevigde hierdoor niet alleen haar positie maar wordt hiermee ook echt actief in Wallonië. Mercator is van oorsprong namelijk een (in hoofdzaak) Vlaamse maatschappij.

Om haar hoge ambities kracht bij te zetten, werd in hetzelfde jaar Nateus verzekeringen overgenomen van Ethias. Op die manier nam het martkaandeel van Mercator verzekeringen in de takken leven en transport grote stappen vooruit.

Vanaf januari 2013 is de nieuwe naam van alle Belgische entiteiten van Baloise, Baloise Insurance. Deze ingreep was noodzakelijk om zich in de toekomst duidelijker te kunnen positioneren en haar groeiambities kracht bij te zetten.

Bron: de historiek van Mercator verzekeringen

Aanbod verzekeringen

Particuliere verzekeringen (ook wel schadeverzekeringen of BOAR genoemd o.a. familiale verzekering, gezinsplan,...) maar ook sparen & beleggen en verzekeringen voor professionelen. Méér info, klik door naar de producten van Mercator verzekeringen.

Prijzen en promoties

Ben je op zoek naar een verzekering en wil je voorafgaand toch even de prijzen op de markt nagaan, kies dan de verzekering waarvoor je een premie wil berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend.

 

Waar kun je de verzekeringen van Mercator verkrijgen?

Uitsluitend via het kanaal van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.

Mercator verzekeringen (nu Baloise Insurance) - hoofdzetel

Via hun website kun je een makelaar Baloise Insurance (Mercator verzekeringen) in jouw buurt opzoeken.

Nuttige informatie