Mercator verzekeringen

Mercator, onderdeel van de Baloise Groep, stelt zich voorop om een bijdrage te leveren aan het welzijn en de veiligheid van haar klanten voor een comfortabelere wereld. Hiervoor focust zij zich op een service gericht distributiekanaal, een persoonlijke en deskundige aanpak en de creatie van meerwaarde voor haar belanghebbenden en medewerkers.

Wie is Mercator verzekeringen?

Mercator verzekeringen nv is ontstaan uit de fusie tussen Mercator & Noordstar in 1996. In haar ambities om een sterkere positie op de Belgische markt te bekomen, heeft Baloise in 2011 Avéro verzekeringen overgenomen, specialist in schade- en transportverzekeringen. Baloise, tot dan aanwezig op de Belgische markt met Mercator verzekeringen, verstevigde hierdoor niet alleen haar positie maar wordt hiermee ook echt actief in Wallonië. Mercator is van oorsprong namelijk een (in hoofdzaak) Vlaamse maatschappij.

Om haar hoge ambities kracht bij te zetten, werd in hetzelfde jaar Nateus verzekeringen overgenomen van Ethias. Op die manier nam het martkaandeel van Mercator verzekeringen in de takken leven en transport grote stappen vooruit.

Vanaf januari 2013 is de nieuwe naam van alle Belgische entiteiten van Baloise, Baloise Insurance. Deze ingreep was noodzakelijk om zich in de toekomst duidelijker te kunnen positioneren en haar groeiambities kracht bij te zetten.

Bron: de historiek van Mercator verzekeringen

Heb jij nog een polis lopen bij een verzekeringsmaatschappij die inmiddels werd overgenomen maar je weet niet door wie? Bekijk dan welke verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert.

Welke verzekeringen biedt Mercator aan?

Particuliere verzekeringen (ook wel schadeverzekeringen of BOAR genoemd o.a. familiale verzekering, gezinsplan…), maar ook sparen & beleggen en verzekeringen voor professionelen.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Ben je op zoek naar een verzekering en wil je voorafgaand toch even de prijzen op de markt nagaan, kies dan de verzekering waarvoor je een premie wil berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend.

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kun je de verzekeringen van Mercator verkrijgen?

Uitsluitend via het kanaal van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.

Hoe kan ik Mercator contacteren?

Mercator verzekeringen (nu Baloise Insurance) – hoofdzetel

Via hun website kun je een makelaar Baloise Insurance (Mercator verzekeringen) in jouw buurt opzoeken.