Nateus verzekeringen

Nateus verzekeringen (bestaande uit Nateus nv & Nateus Life nv), nu onderdeel van de Baloise Groep, kiest resoluut de kaart voor een duurzaam partnership. Hiervoor beroept zij zich op een aantal principiële pijlers o.a. professioneel advies verlenen, de juiste waarborgen tegen een aantrekkelijke prijs, een behoedzaam beleid inzake rendement & zekerheid en een breed scala aan hedendaagse verzekeringsproducten.

Wie is Nateus?

Fusie

Vanaf 21 januari 2013 is de nieuwe juridische fusie van de bedrijven Mercator NV, Nateus NV en Nateus NV Life ‘ overgenomen. Vanaf dat ogenblik verdwijnen de vertrouwde merknamen. Ze worden vervangen door één nieuwe merknaam : Baloise Insurance.

Nateus verzekeringen ontstaat in 2005 uit de fusie tussen Naviga & Mauretus verzekeringen (beide onderdeel van Ethias). In ruil voor de staatssteun die Ethias in 2008 mocht ontvangen, wegens de perikelen op de financiële markten, verplichtte De Europese Commissie Ethias om zowel Nateus verzekeringen als haar herverzekeringsdochter Belré te verkopen.

Bron: de historiek van Nateus verzekeringen.

Heb jij nog een actieve polis bij een verzekeringsmaatschappij die ondertussen werd overgenomen, maar je weet niet meer wie? Bekijk dan verzekeringsmaatschappij vandaag jouw polis beheert.

Welke verzekeringen biedt Nateus aan?

Schadeverzekeringen ( o.a. autoverzekering, brandverzekering,…), sparen & beleggen, maar ook gespecialiseerde verzekeringen zoals transportverzekeringen & medische beroepsaansprakelijkheid. Met haar oplossingen richt zij zich naar particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen & ondernemingen.

Wat zijn de actuele prijzen en promoties?

Zoek je een verzekering en wil je je voorafgaand even oriënteren? Klik dan op de verzekering waarvoor je een premie wil berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend.

Prijs verzekeringen vergelijken

Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.

Waar kan je de verzekeringen van Mercator vinden?

Uitsluitend via het kanaal van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.

Hoe kan ik Nateus contacteren?

Nateus verzekeringen (nu Baloise Insurance) – hoofdzetel

Via hun website kun je eveneens een makelaar van Baloise Insurance (Nateus verzekeringen) in jouw buurt opzoeken.