Yuzzu autoverzekering

Ben je op zoek naar een autoverzekering bij Yuzzu? Kies tussen de verschillende verzekeringsformules de dekking die het best aan jouw behoeften voldoet.

Bereken meteen je autoverzekering

Welke autoverzekeringen biedt Yuzzu aan?

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

Je dient in Belgiê minstens verplicht een BA autoverzekering af te sluiten. De burgerlijke aansprakelijk dekt zowel de lichamelijke als de materiële schade aan anderen als je een ongeval veroorzaakt.

Mini Omnium

De mini-omnium is een aanvullende verzekering op jouw BA autoverzekering. Ze beschermt jouw auto onder andere tegen diefstal, brand en glasbreuk.

Omnium Essentium

Je bent met de Omnium Essentium verzekerd tegen schade veroorzaakt aan jouw wagen. Je krijgt jouw wagen terugbetaald in geval van total loss. Deze formule is geschikt voor auto’s ouder dan 3 jaar.

Volledige Omnium

De full-omnium of de allrisk autoverzekering biedt de meest ruime dekking. Deze formule omvat de verplichte BA autoverzekering en alle mogelijke individuele aanvullende waarborgen waaronder eigen schade.

Informatiefiche Yuzzu Autoverzekering

Elke verzekeraar wordt volgens een Europese richtlijn verplicht een informatiefiche (IPID) op te stellen voor schadeverzekeringen. De informatiefiche van de Yuzzu autoverzekering kan je hier vinden.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw Yuzzu autoverzekering?

Bestuurdersverzekering

De bestuurdersverzekering dekt lichamelijke schade ten gevolge van een ongeval dat je zelf hebt veroorzaakt. Deze verzekering komt ook tussenbeide voor alle bevoegde bestuurders van de verzekerde wagen.

Rechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstandsverzekering dekt jouw strafrechtelijke verdediging in geval van geschillen met derden.

Pechverhelping

De pechverhelping is een aanvullende verzekering op de BA autoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat je onmiddellijk hulp krijgt bij autopech en technische problemen, zowel in het binnen- als buitenland.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Yuzzu

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Yuzzu terug.

Hoe kan ik mijn Yuzzu autoverzekering afsluiten?

Je kan op Verzekeringen.be in enkele stappen de berekening maken voor jouw autoverzekering bij Yuzzu. Sluit ook meteen online af.

Bereken meteen je autoverzekering