Baloise Autoverzekering

De autoverzekering van Baloise biedt je verschillende formules aan om jouw wagen te beschermen. Kies voor de dekkingen die aan jouw behoeften voldoen.

Autoverzekering berekenen

Welke autoverzekeringen biedt Baloise aan?

BA Autoverzekering

De BA autoverzekering is wettelijk verplicht in België. Ze vergoedt de lichamelijke en materiële schade die je met jouw wagen aan anderen toebrengt.

Kleine omnium

De kleine omnium is een aanvullend verzekering op jouw BA autoverzekering. Deze verzekering omvat onder andere de waarborgen diefstal, brand en glasbreuk.

Omnium Select Autoverzekering

De omniumverzekering is een aanvullende verzekering op jouw BA Autoverzekering. Naast de BA autoverzekering omvat de omniumverzekering heel wat waarborgen zoals brand, diefstal en glasbreuk.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Baloise?

Bestuurdersverzekering

De bestuurdersverzekering vergoedt je voor de lichamelijke schade als gevolg van een ongeval dat je zelf hebt veroorzaakt.

Rechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstandsverzekering die jouw strafrechtelijke verdediging dekt in geval van een geschil in het kader van jouw autoverzekering.

Baloise Assistance

De Baloise Assistance is een gratis bijstandsservice voorbehouden voor klanten met een verzekering BA of Omnium. Ze zorgt ervoor dat jouw wagen in steeds in veiligheid wordt gebracht bij een auto-ongeval. Ook in het buitenland.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Baloise

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Baloise terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Baloise afsluiten?

Je kan jouw autoverzekering bij Baloise eenvoudig berekenen via Verzekeringen.be. Sluit ineens ook jouw verzekering online af.

Autoverzekering berekenen