Corona Autoverzekering

Belfius Direct Verzekering, vroeger Corona Direct, biedt verschillende formules aan binnen de autoverzekering. Kies voor de dekkingen die aan jouw behoeften voldoen.

Autoverzekering berekenen

Welke autoverzekeringen biedt Corona Direct aan?

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

De wettelijke verplichte BA autoverzekering verzekert je tegen schade die je met jouw auto aan anderen toebrengt.

BA + Kleine omnium

Je bent bij een kleine omnium beschermd tegen schades te wijten aan diefstal, glasbreuk, storm, hagel en dergelijke. Deze verzekering is ideaal voor wagens ouder dan 2 jaar.

BA + Kleine omnium plus

Je hebt bij de kleine omnium plus dezelfde voordelen als bij de kleine omnium. Het enige verschil is de aanvullende verzekering ‘perte totale na ongeval’.

BA + Full omnium

De full-omnium autoverzekering heeft de meeste ruime dekking binnen de autoverzekering. Het is de ideale verzekering voor nieuwe auto’s. Ze beschermt je tegen alle schade, ook als je bij een ongeval in fout bent.

Kilometerverzekering

Je betaalt bij de kilometerverzekering alleen voor de kilometers die je zelf rijdt. Dat is tot 50% goedkoper dan een ‘gewone’ autoverzekering.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Corona Direct?

Bestuurdersverzekering

De bestuurdersverzekering vergoedt de lichamelijke schade van de bestuurder, zelfs bij een ongeval in fout.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandsverzekering dekt jouw strafrechtelijke verdediging in geval van een geschil in het kader van jouw autoverzekering.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Corona Direct

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Corona Direct terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Corona Direct afsluiten?

Je kan op Verzekeringen.be de berekening maken voor jouw autoverzekering bij Corona Direct. Sluit eveneens de verzekering meteen online af.

Autoverzekering berekenen