Vivium Autoverzekering

Op zoek naar een autoverzekering van Vivium? Ontdek hieronder de verschillende formules van de Vivium autoverzekering.

Autoverzekering simuleren

Welke autoverzekeringen biedt Vivium aan?

BA Autoverzekering

De BA autoverzekering ben je wettelijk verplicht af te sluiten. Deze verzekering dekt zowel de materiële als lichamelijke schade die je met jouw wagen toebrengt aan derden. In de BA autoverzekering van Vivium zit eveneens een pechbijstand inbegrepen.

Mini-Omniumverzekering

De Mini-Omniumverzekering biedt dezelfde bescherming als de BA autoverzekering, maar dekt eveneens schade door glasbraak, hagelschade, schade door aanrijding met een dier enzovoort. Je kan bij deze verzekering nog kiezen voor een aanvullende waarborg diefstal om jouw wagen optimaal te beschermen.

Klassieke Omniumverzekering

De Klassieke Omniumverzekering biedt de meest complete dekking voor jouw nieuwe wagen. Ze biedt je dezelfde dekkingen als de Mini-Omnium, maar verzekert daarboven ook nog de eigen schade.

Omniumverzekering voor wagens van 2 tot 8 jaar

Elke jaar zakt de cataloguswaarde van jouw auto met 15%, maar ook de prijs van jouw omniumverzekering daalt jaar na jaar. Je krijgt namelijk elk jaar 5% korting op de premie. Daardoor kan je jouw wagen langer beschermen met een omniumverzekering.

Welke opties kan je toevoegen aan jouw autoverzekering bij Vivium?

Bestuurdersverzekering

Een BA autoverzekering of Omniumverzekering dekt jouw lichamelijke schade niet wanneer je een ongeval in fout hebt veroorzaakt. Indien je een bestuurderverzekering afsluit, kan je in zo’n geval wel schadevergoeding krijgen.

Rechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstandsverzekering behartigt jouw belangen bij conflicten die te maken hebben met jouw wagen.

Algemene voorwaarden en informatiefiches Vivium

Je eerst goed inlezen? Hier vind je de algemene voorwaarden en informatiefiches voor de autoverzekering van Vivium terug.

Hoe kan ik mijn autoverzekering bij Vivium afsluiten?

In enkele stappen kan je via Verzekering.be jouw autoverzekering bij Vivium berekenen. Sluit jouw autoverzekering ineens online af.

Autoverzekering simuleren