Maatschappijpagina - Vivium verzekeringen

Maatschappijpagina - Vivium verzekeringen
Vivium NV bundelt de verzekeringsactiviteiten van de P&V groep via het kanaal van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Met haar slogan "Zeker voor elkaar" weerspiegelt Vivium verzekeringen haar ambitie om een kwaliteitsvolle relatie uit te bouwen tussen zichzelf, de makelaar en diens klanten.

Vivium, een naam die is afgeleid van het Latijnse woord "conVIVIUM", betekent zoveel als "samen".

Tot de P&V groep behoren o.a. nog: P&V verzekeringen, ActelDirect verzekeringen en Piette & Partners.

Historiek

Het huidige Vivium vindt zijn oorsprong in de overname van de Leven en Niet-Leven activiteiten (particulieren en KMO's) van Zurich Financial Services door de P&V groep. Dankzij deze overname wilde P&V haar multichannel strategie verder ontplooien en een speler (van betekenis) worden op de markt van de makelaardij. De Leven-activiteiten werden ondergebracht in Vivium Life, de Niet-Leven activiteiten in Vivium.

Om haar ambities nog meer kracht bij te brengen, heeft P&V in 2007 de makelaarsactiviteiten en de portefeuille Employee Benefits van ING (= ING insurances Belgium overgenomen. Om deze activiteiten samen te voegen met de bestaande Vivium entiteiten werd beslist om Vivium & Vivium Life te integreren in ING Insurances om die op haart beurt te herdopen in Vivium.

Bron: de historiek van Vivium verzekeringen

Aanbod verzekeringen

BOAR (= schadeverzekeringen o.a. autoverzekering, brandverzekering, familiale verzekering,...), sparen & beleggen en verzekeringen voor professionelen. Met haar oplossingen richt zij zich naar particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen & ondernemingen. Méér info, klik door naar de verzekeringsproducten van Vivium verzekeringen.

Prijzen en promoties

Zoek je een verzekering en wil je je voorafgaand even oriënteren, klik dan op de verzekering waarvoor je een premie wil berekenen en simuleren. Na een korte vragenlijst worden de prijzen onmiddellijk online berekend.

 

Waar kun je de verzekeringen van Vivium verkrijgen?

Uitsluitend via het kanaal van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Heb je nog geen makelaar, gebruik dan onze zoekmodule om een makelaar in je buurt op te zoeken.

Vivium verzekeringen – hoofdzetel

  • Adres: Koningsstraat 153, 1210 Brussel
  • Tel: 02 406 35 11
  • Fax: 02 406 35 66
  • Web: http://www.vivium.be
  • Rekeningnummer: zie in algemene voorwaarden van de betrokken producten
  • Verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0051

Vivium verzekeringen – Zetel Antwerpen

  • Adres: Desguinlei 92, 2018 Antwerpen
  • Tel: 03 244 66 88
  • Fax: 03 244 66 87

Nuttige informatie