Wat is de waarborg natuurkrachten?

Staat je wagen buiten op straat onafgeschermd voor onweer en mogelijke stormen? Heb je al schade aan je wagen geleden door een vallende tak tijdens zwaar stormweer? Bescherm jouw wagen tegen mogelijke schade met de aanvullende waarborg natuurkrachten.

Autoverzekering berekenen

Wat houdt de aanvullende waarborg natuurkrachten in?

De aanvullende waarborg natuurkrachten in jouw autoverzekering dekt schade aan jouw wagen die rechtstreeks te wijten is aan een natuurkracht. Denk maar aan een hagelbui, een overstroming, een storm, een aardbeving of een andere natuurkracht. Let wel op, zoals reeds meegegeven moet de schade rechtstreeks veroorzaakt zijn door de natuurkracht. Bijvoorbeeld de schade die vallende hagelstenen aan jouw auto aanrichten vallen onder deze dekking. De schade uit een botsing veroorzaakt door slippen op een wegdek bezaaid met hagelstenen is dan weer niet gedekt.

Andere aanvullende waarborgen op je autoverzekering

Prijs van je autoverzekering

Wil je weten hoeveel je premie autoverzekering met aanvullende waarborg natuurkrachten bedraagt? Maak meteen online de berekening en ontdek welke premie– en waarborgverschillen er zijn tussen de verscheidene verzekeraars.

Autoverzekering berekenen