Promoties autoverzekering

Allianz promoties | Verzekeringen.be

Alle Allianz autoverzekering promoties

Hier vind je alle promoties van Allianz autoverzekering. Handig op een rijtje, speciaal voor jou!

Welkomstkorting van 30% op je Allianz BA autoverzekering!

Voor de snelle beslissers! Geniet nu van 30% korting op je Allianz autoverzekering. Alles wat je moet doen is meteen instappen op de Allianz Bonus Drive. Proefperiodes zijn voor watjes.

Voorwaarden

Haal je gsm boven, want dit contract sluit je eenvoudig af via je Bonus Drive app. Anders verlies je de korting. Plus, het is gewoon heel handig.

Vraag je verzekeringsmakelaar hoe je de Bonus Drive app installeert en hoe je hem juist koppelt aan je verzekeringscontract.

AXA promoties | Verzekeringen.be

Alle AXA autoverzekering promoties

Op zoek naar een promotie voor je AXA autoverzekering? Hier vind je ze op een rijtje.

Nu bij AXA: Tot wel 15% korting op BA of BA + omnium bij voertuigen met rijhulpsystemen

Twijfel je of je voor rijhulpsystemen zou kiezen? AXA geeft je nog een reden om ja te zeggen. Nu krijg je tot wel 15% korting* op je autoverzekering met rijhulpsystemen die erkend zijn door AXA.

De korting is van toepassing op je BA of BA + omnium/omnium 24+.

Voorwaarden:

  • Heb je 2 of 3 erkende rijhulpsystemen? Dan geniet je van een 10% korting.
  • Heb je 4 erkende rijhulpsystemen? Dan geniet je van 15% korting.

(*) Aanbod onder voorwaarden, geldig voor elke nieuwe zaak of vervanging van voertuig in een bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA of de dekkingen BA + omnium of BA + omnium 24+. Voor voertuigen voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. Dit aanbod is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringsnemer of hoofdbestuurder) of bij stopzetting van de dekking waarop dit voordeel van toepassing is.

20% korting op je Mini of Full Omnium

Krijg nu van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021 20% korting op je Mini Omnium (24+) of je Omnium (24+). Niet alleen dat, maar je krijgt ook nog eens de bonus Assistance. Je krijgt gratis pechbijstand in België.

20% korting op je BA + Omnium

Is je voertuig 100% elektrisch of hybride? Geniet dan van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021 van 20% korting op je BA + Omnium. Je kan deze korting niet combineren met de korting voor je rijhulpsystemen. Ook kan je kiezen om de Omni-Assistance of Rechtsbijstand waarborg te nemen.

Belfius verzekeringen promoties | Verzekeringen.be

Alle Belfius autoverzekering promoties

Handig samengevat! Hieronder vind je alle promoties. Er lopen momenteel geen acties voor Belfius.

Corona Direct promoties | Verzekeringen.be

Alle Corona Direct autoverzekering promoties

Bekijk hieronder snel van welke promoties je kan genieten op je Corona Direct verzekering.

6000 kilometer gratis bij Full Omnium Kilometerverzekering

Je krijgt nu 6000 kilometer gratis op je Corona Direct Full Omnium Kilometerverzekering(*). Deze actie is geldig voor nieuwe full omnium contracten.

De actie is geldig voor nieuwe contracten die tussen 1 januari en 31 maart 2020 zijn aangevraagd en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden.

(*)Promo onder voorwaarden, mits aanvaarding van het risico door Corona Direct Verzekeringen en niet cumuleerbaar met andere voordelen.

Uitzonderlijke promotie kilometerverzekering via Verzekeringen.be!

Sluit je Corona Direct kilometerverzekering vandaag nog online af via verzekeringen.be/ en profiteer voor altijd van een gratis bestuurdersverzekering ter waarde van 29,20€ per jaar! (Dit bedrag is berekend voor 15.000 afgelegde kilometers). Bij elke jaarlijkse hernieuwing blijft je bestuurdersverzekering gratis!

Opgelet: je geniet alleen van deze promotie als je de kilometerverzekering rechtstreeks online via Verzekeringen.be aanvraagt. Als je dus eerst je autoverzekering hier vergelijkt, maar dan via de Corona website of telefonisch je verzekering aanvraagt, kunnen we je deze promotie niet aanbieden. En dat zouden we best jammer vinden.

DVV | Verzekeringen.be

Alle DVV autoverzekering promoties

Handig samengevat! Hieronder vind je alle promoties.

2 maanden gratis op je autoverzekering

Sluit nu je autoverzekering af bij DVV, en krijg 2 maanden gratis. Deze actie is geldig tot 31/03/2021

Alle Optimco autoverzekering promoties.

Alle Vivium autoverzekering promoties

Een kort overzicht van alle lopende Vivium autoverzekering promoties.

10% korting op je waarborg voor 1 jaar

Onderschrijf nu een verzekering met de waarborgen diefstal, brand, glasbraak, natuurkracht en dieren en materiële schade. Doe je dat, dan krijg je op die dekkingen 10% korting. Ook op je premie voor burgerlijke aansprakelijkheid krijg je 10% korting. Dat voor je eerste jaar!

Touring verzekeringen promoties | Verzekeringen.be

Alle Yuzzu autoverzekering promoties

Een handig overzicht van alle Yuzzu autoverzekering promoties.

Kilometerverzekering: bespaar levenslang tot 20% op je premie!

Wel een auto, maar geen road trips gepland? Als je minder dan 15.000 km per jaar af legt, kun je bij Yuzzu genieten van 20% korting op je premie. Het strafste? Die korting krijg je levenslang!

Het exacte percentage van je korting wordt berekend op basis van het aantal kilometers dat je effectief aflegt.

Nu 2 maanden gratis op je autoverzekering!

Op alle BA en omniumformules krijg je nu 2 maanden gratis. De prijsvermindering zit al in je offerte berekend. Het voordeel wordt van toepassing vanaf het ingaan van de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid bij Yuzzu of vanaf de eerstvolgende vervaldag van de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid in geval van een voertuigwijziging.

Actie loopt van 18/01/2021 tot en met 7/3/2021.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere tijdelijke promoties.

Autoverzekering berekenen